Elementele noni: frunza noni

Credeți sau nu, frunzele noni oferă proprietați beneficice organismului nostru.

Noni este unul dintre cele mai pure minuni ale naturii. Arborele noni crește din abundență pe insulele din Polinezia Franceză. Frunzele groase, largi, covoare de peisaj, fructele noni strălucesc în soarele din sudul Pacificului, iar semințele așteaptă cu nerăbdare șansa lor de a începe din nou ciclul vieții.

Citește mai departe

Promotii Produse Tahitian Noni

Promoție luna aprilie 2018 - Reduceri la toate produsele Morinda

Fiecare client nou primește o reducere de 15% la prima comandă. Comenzile pot să conţină orice produs sau cantitate, fără limită, sau un minim necesar de produse adăugate în coșul de cumpărături în cadrul unei singure comenzi lunare per consumator nou. În această lună vă oferim posibilitatea să achiziționați cât mai multe din produsele dvs. preferate la un preț promoțional fară precedent.

Citește mai departe

Kelly Olsen vorbește despre Tahitian Noni Strong

Tema noastră pentru anul 2018 este Tahitian Noni Strong. Luna trecută, șeful Departamentului de Marketing din cadrul Morinda, Kelly Olsen, a împărtășit câteva experiențe pe care le-a avut într-o călătorie în Tahiti. A vorbit despre oamenii incredibili și cultura bogată din Polinezia franceză. Toate aceste experiențe au determinat compania Morinda să îmbrățișeze tema Tahitian Noni Strong.

Iată povestea lui:

Citește mai departe