Componentele Noni

Această plantă este parte a civilizaţiei din insulele Polineziei Franceze de mii de ani, fiind apreciată ca aliment dar de asemenea folosită și în scopuri medicale. Morinda Citrifolia face parte din familia arborelui de ceai. De mărimea unui cartof, culoarea fructului noni variază de la alb pâna la galben sau verde.

morinda citrifolia

Băştinaşii din Tahiti au folosit noni pe parcursul timpului datorită beneficiilor pe care le are asupra sănataţii, iar ştiinţa modernă ne ajută acum să definim aceste beneficii. Crește abundent în zonele cu climat tropical, mai ales pe insulele din Polinezia Franceză. Aerul curat, apa cristalină și solul vulcanic bogat în nutrienţi fac insulele din Polinezia Franceză locul perfect unde arborii de noni cresc mari, frumoși și sănătoși. Fructele acestora cresc pe tot parcursul anului și au un miros atât de înţepător, încât au primit denumirea de "fruct de brânză".

Principalele Componente Noni

Fructul Noni conţine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic al corpului. Aminoacizii şi mineralele sunt completate de o serie de substanţe active care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor.

Planta noni are patru componente importante: fructul, extractul de seminţe, uleiul de seminţe şi frunza. Fiecare oferă avantaje specifice de îngrijirea pielii, şi combinaţia lor într-o armonie perfecta ajută ca pielea să devină frumoasă, sănătoasă şi radiantă și luminoasă.

componente fruct noniFRUCTE: Fructul noni conţine numeroase ingrediente cu proprietăţi de condiţionare, hidratare şi de întârziere a îmbătrânirii şi poate fi utilizat pe toate tipurile de ten. Sucul Noni are efect de curăţare şi ajută la nivelarea tonului pielii.
componente frunze noniFRUNZE: Frunza noni calmează pielea iritată şi reduce umflătura pielii, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi ajută la regenerarea naturală a pielii la apariţia semnelor de îmbătrânire (riduri fine şi pete de îmbătrânire).
componente seminte noniEXTRACT DE SEMINȚE: Extractul de seminţe este ingredientul ideal de întârziere a îmbătrânirii pielii. Ajută la reducerea petelor de îmbătrânire şi previne formarea petelor noi. Promovează, de asemenea, creşterea elasticităţii pielii.
componente ulei noniULEI DE SEMINȚE: Datorită proprietăţilor transdermale şi de hidratare profundă, uleiul de seminţe acţionează în straturile profunde ale pielii. Condiţionează tenul. Reduce umflăturile şi penetrează în straturile groase ale pielii, astfel ca ingredientele să fie absorbite mai profund.

Pe teritoriul insulelor din Polinezia Franceză începând de la insula Marchize, care se află în partea de nord şi până la insulele Society situate la sud, sunt acoperite cu copaci noni. De aceea cresc copacii atât de abundent, deoarece solul vulcanic din această regiune este bogată în nutrienţi, aerul este excesiv de curat, temperatura apei de ploaie este ideală, iar o mare parte din această zonă este neatinsă de oameni. Aceste circumstanţe ideale creează condiții perfecte pentru creșterea puternică a copacilor noni, care rezultă un fruct sănătos, bogat în nutrienți.

Toate componentele noni - fructul, semințele şi frunzele au proprietăţi speciale pentru îngrijirea pielii. Prin aplicarea topică, noni condiţionează şi face tenul mai aspectuos şi mai curat cum nici un alt ingredient folosit în acest sens nu este capabil să acţioneze. În plus, noni este capabil de a face pielea mai luminoasă, totodată evidenţiază frumuseţea naturală a acesteia. Gama TeMana ocupă primul loc în topul produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii fabricate din ingrediente obținute din fructul noni. Accesați pagina produselor cosmetice TeMana pentru a vedea ce oferă acestea pielii dumneavoastră.