Elementele noni: frunza noni

Credeți sau nu, frunzele noni oferă proprietați beneficice organismului nostru.

Noni este unul dintre cele mai pure minuni ale naturii. Arborele noni crește din abundență pe insulele din Polinezia Franceză. Frunzele groase, largi, covoare de peisaj, fructele noni strălucesc în soarele din sudul Pacificului, iar semințele așteaptă cu nerăbdare șansa lor de a începe din nou ciclul vieții.

 elementele noni frunza noni 01

Elementele arborelui Noni, fructele, frunzele și semințele formează fundamentul strategiei de dezvoltare a produselor companiei Morinda. Acestea sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre ca cele mai bune ingrediente oferite de natură pentru a ne menține sănătatea și pentru a descoperi frumusețea unei existențe strălucitoare. Noni a fost folosit și iubit de mii de ani. Este o mare plăcere din partea noastră de a introduce o nouă generație de produse obținute din acest miracol al naturii.

Nu numai fructul noni, și semințele sale oferă proprietăți unice care sporesc sănătatea și frumusețea, dar și frunzele arborelui noni reprezintă o sursă cu mari avantaje. De fapt, majoritatea produselor Morinda conțin și extract din frunze de noni.

Dar oamenii de știință ce se ocupă cu studierea beneficiilor elementelor arborelui noni nu au fost primii care au descoperit că frunzele acestuia sunt benefice pentru organismul nostru. De fapt, diferite culturi ale civilizațiilor din toate timpurile au folosit aceste frunze ca parte a tradițiilor locale.