Elementele noni: semințe noni

Semințele Noni au fost folosite din ce în ce mai mult de Morinda de-a lungul anilor. Noni este unul dintre cele mai pure minuni ale naturii. Arborele noni crește din abundență în insulele din Polinezia Franceză. Frunzele groase, late, peisajul ca un covor verde, unde fructele strălucesc în soarele din sudul Pacificului și semințele așteaptă cu nerăbdare sansa de a începe un nou ciclu al vieții.

Elementele noni - fructe, frunze și semințe formează fundamentul strategiei de dezvoltare a produselor Morinda. Au fost cunoscute, atât în ​​vechime, cât și în lumea modernă de astăzi, pentru a menține sănătatea și pentru a descoperi o  frumusețe strălucitoare. Noni este folosit și iubit de mii de ani și este o mare plăcere să introducem o nouă generație a celui mai sublim miracol al naturii.

Primul lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți despre semințele de noni, aflate în fructul noni, este că ele sunt dure. Acestea au fost construite pentru a călători în mediul neiertător al oceanului, protejând viața prețioasă în interior, astfel că învelișul exterior este deosebit de puternic. În interiorul seminței noni veți găsi două substanțe magice: Ulei de semințe și extract de semințe. Dar nu foarte mult, este nevoie de 50.000 din aceste semințe incredibile pentru a produce doar o uncie de ulei de semințe de Noni. Din acest motiv, Morinda este din punct de vedere logistic singura companie care poate utiliza în mod eficient în  produsele sale uleiul extras din semințele de noni și nici o altă companie nu are acces la o asemenea cantitate de semințe. În plus, Morinda are un brevet exclusiv asupra procesului de extracție a semințelor și care este complet sigur.
Pentru o lungă perioadă de timp, singurul produs Morinda ce folosea semințe de noni a fost Uleiul din seminţe de Noni - un ulei de penetrare și hidratare profundă, cu proprietăți transdermale incredibile. Cu alte cuvinte, Uleiurile de Semințe Tahitian Noni au capacitatea de a penetra ușor și eficient straturile exterioare și groase ale pielii pentru a obține o curățare în profunzime. Dar astăzi uleiul de semințe de noni se poate găsi, de asemenea, în alte produse topice, cum ar fi suplimentele noastre pentru piele și crema de corp. La urma urmei, uleiul din semințe de noni are beneficii incredibile de hidratare. Și încă o dată, Morinda este singura companie capabilă să le utilizeze eficient. În ultimii ani, uleiul de semințe de noni a devenit piatra de temelie a unei noi linii de produse: uleiurile esențiale Tahitian Noni. Acestea sunt singurele uleiuri esențiale din lume ce prezintă avantajele minunate ale semințelor noni, combinate cu cele mai bune extracte de ulei esențial. Acest lucru este deosebit de important din cauza avantajelor transdermale ale uleiului obținut din semințe de noni, care ajută ca uleiurile esențiale să fie mai ușor absorbite în piele. Astfel, beneficiile topice ale uleiurilor noastre sunt deosebit de eficiente. Desigur, uleiurile noastre pot oferi, de asemenea, beneficii aromatice. Există tot felul de modalități de a vă bucura de uleiurile esențiale Tahitian Noni. Dar aceasta nu este singura linie nouă de produse Morinda, ce utilizează puterea semințelor noni; fiecare produs marca TeMana Noni Brightening folosește puterea acestui element unic pentru un efect deosebit. Cu crema de semințe de noni și extract de semințe de noni, produsele TeMana Skin Lightening hidratează și accentuează frumusețea naturală a pielii. Și această linie a introdus chiar și primele produse pentru a utiliza pulberea de semințe de noni: Exfoliant pentru corp TeMana Noni Brightening și Scrub facial Noni Brightening. Da, putem afirma că este cert că atunci când vine vorba de ingrediente valoroase, semințele de noni rămân cele mai valoroase.