Morinda a împlinit 22 de ani

Morinda tocmai a împlinit 22 de ani! Nu sunt sigur că fondatorii Morinda și-ar fi imaginat ce poveste incredibilă de succes va avea această companie și produsul său de referință Tahitian Noni Original, dar iată-ne 22 de ani mai târziu continuând să fim puternici - să fim Tahitian Noni Strong!

Ca o comparație, de-a lungul anilor au existat sute de produse noni concurente - echipa noastră de cercetare și dezvoltare a analizat mai mult de 300 de astfel de produse - dar majoritatea acestor produse și companiile care le-au creat nu mai există pe piață. Am fost și încă suntem primii și nimeni nu a reușit să aducă îmbunătățiri sau măcar să se apropie de nivelul calitativ al produselor noastre.

De ce? Pentru că Morinda folosește doar cele mai bune fructe noni din lume, ce cresc doar în Tahiti. Și doar Morinda are cei mai buni oameni de știință din lume, mulți dintre aceștia lucrând alături de noi de la început și o fac și în prezent. În plus, nici o companie din lume nu a investit în cercetarea efectelor benefice ale fructului noni așa cum a făcut-o Morinda. Datorită acestor minți incredibile și a dedicării noastre studierii fenomenului noni, suntem capabili să continuăm să creăm produse care să îmbunătățească calitatea vieții. Vreți să aruncați o privire și să aflați cum puteți să vă simți mai bine folosind produsele marca Morinda? Avem exact ceea ce aveți nevoie. Vă invitam să accesați pagina magazinului nostru on-line - aici.

În ultimul an am reușit să introducem produse noi gamei Tahitian Noni, inclusiv noua gama de produse TeMana Lips. Și nu am terminat și nu vom fi niciodată mulțumiți. Întotdeauna ne vom străduii mai mult. De fapt, până la aniversarea a 23 de ani de existență, credem că vom fi lansat alte câteva noi produse interesante, produse construite în jurul uimitoarei plante noni. Deci, vă mulțumesc tuturor pentru că ați ajutat ​​prin interesul acordat produselor noastre compania Morinda să atingă această etapă. Putem afirma că avem o fantastică aniversare a 22 de ani de existență, o aniversare ce se anunță cu încă multe alte surpize. La mulți ani, Morinda!