Un miracol - Tahitian Noni® Original™

Cu 21 de ani în urmă Compania Morinda Bioactives, Inc a creat un miracol - Tahitian Noni® Original™. Înainte de această descoperire nimeni nu ştia nimic despre noni sau de existenţa acestuia.

Din acel moment milioane de oameni din întreaga lume şi-au schimbat viaţa datorită acestui nou aliment. Cum era de așteptat au apărut numeroşi imitatori şi concurenţi, dar nici unul nu s-a apropiat de calitatea produsului original care rămâne cel mai bun de pe piață - Tahitian Noni® Original™.

suc de noni original max extra rapid fuel conquer

De două decenii Morinda continuă să producă fantasticele produse pe bază de noni adăugând cele mai bune ingrediente al pământului. Fără îndoială fructul noni este unul dintre cele mai preţioase daruri ale naturii. De mii de ani polinezienii s-au bucurat de beneficiile lui excelente şi sunt binecuvântaţi şi astăzi de sănătatea şi frumuseţea oferită de noni.

Numeroase cercetări științifice depun mărturie despre beneficiile uimiroare pentru sănătate a băuturii Tahitian Noni® Original™. Aceasta contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, promovează sănătatea articulațiilor și a inimii și asigură randamentul normal al metabolismului energetic.
Acest fruct tropical a devenit baza fondării companiei Morinda, fiind o adevărată valoare a medicinei tradiționale. Băutura Tahitian Noni® Original™ a devenit catargul companiei, și rămâne în continuare suplimentul alimentar preferat al lumii moderne.

UE adaugă Tahitian Noni® Original™ pe lista alimentelor noi!

Un fapt mai puţin cunoscut despre băutura Tahitian Noni® Original™ și despre toate produsele noastre care conţin fructul noni este faptul că acestea au primit trei certificate de alimente noi. Cu câţiva ani în urmă Uniunea Europeană a adăugat Tahitian Noni® Original™ pe lista alimentelor noi. Acest lucru este prima prioritate a companiei Morinda, pentru că am vrut să oferim consumatorilor și partenerilor noștri de afaceri certificarea utilizarii în siguranţă a produselor noastre. Băutura Tahitian Noni® Original™ este un produs natural care îndeplinește cele mai înalte și stricte standarde ale consiliului Uniunii Europene referitoare la alimente. Adăugarea produselor alimentare la lista alimentelor noi este un proces minuțios și necesită mult efort. O companie trebuie să-și supună produsele la ani de examinare și disecţie detaliată înainte de a putea primi acest titlu onorific al alimentelor noi al Uniunii Europene. Morinda are în total trei certificate de produse alimentare noi, ceea ce reprezintă o realizare imensă, luând în considerare că majoritatea companiilor nu au nici măcar unul!

Kevin Asay, directorul general al departamentului de reglementare și de asigurare a calităţii, a declarat: "La Morinda, suntem foarte mândri de această realizare. Considerăm că este rezultatul angajamentului nostru faţă de știinţă și calitate." Odată cu această realizare, sperăm să ajungem pe cât mai multe pieţe și să împărtășim plăcerea savurării fructului noni cu întreaga lumea. Dacă nu aţi încercat niciodată Tahitian Noni® Original™, acesta este momentul perfect pentru a începe să testaţi beneficiile incredibile ale acestui super-fruct.

plantatie recoltare fructe noni

DE LA POM LA STICLĂ

V-aţi gândit vreodată cum este produsă băutura noastră reprezentativă - Tahitian Noni® Original™? Procesul de producţie al băuturii Tahitian Noni® Original™ este mândria noastra a celor de la Morinda, singura companie din lume care deţine fiecare etapă a procesului, de la pom la sticlă, transpus prin standardelor de înalte de calitate a produselor noastre.

Vom încerca să vă prezentăm în câteva rânduri acest magnific proces de fabricare a celui mai popular produs pe bază de noni din lume, fără îndoială unul dintre cele mai preţioase daruri ale naturii.

RECOLTARE

Pentru cultivarea și recoltarea fructului noni Morinda angajează nativii din Tahiti. Fiecare agricultor de noni lucrează cu mare grijă și sunt foarte mândrii de cultura lor. Niciunul dintre arborii noni nu sunt tratați cu pesticide sau îngrășăminte chimice, și fiecare fruct este recoltat manual. Odată ce fructele noni au fost recoltate, acestea sunt spălate și inspectate din nou pentru a asigura produselor noastre cea mai bună calitate.

prelucrare fructe noni

PRELUCRARE

După recoltare fructele se împachetează în recipienţi și sunt transportate la uzina de procesare a companiei Morinda din Mataiea, centrul administrativ al comunei Teva I Uta din insula Tahiti.
Trebuie de menţionat că Morinda are o relaţie minunată cu guvernul Polineziei Franceze. Investiţia noastră în comunitatea lor a fost pusă în scenă când am semnat un contract de închiriere pe termen lung cu guvernul polinezian francez pentru a construi și a conduce fabrica noastră din Tahiti. Această instalaţie de ultimă generaţie utilizează forţa de muncă a numeroșilor localnici și procesează toate elementele noni: piureul, frunza și seminţele.
Morinda este un mare inovator când vine vorba de utilizarea fructului noni la potenţialul său maxim. Suntem singura companie care folosește fiecare parte a plantei noni: fructul, frunzele și seminţele. În ceea ce privește seminţele noni, procesul patentat al companiei Morinda de extragere a uleiului, precum și accesul nostru extraordinar la seminţe (fiind necesare 50.000 de seminţe pentru a face doar 30 ml de ulei!), Morinda este singura companie din lume care poate produce acest prețios ulei obținut din seminţe de noni. Pentru obţinerea sucului Tahitian Noni® Original™, muncitorii încep cu fructul noni. Fructele sunt introduse în procesor pentru a fi transformate în piure, prin eliminarea tuturor celorlalte componente cum ar fi seminţele, frunzele etc. Astfel fructele sunt inspectete din nou pentru a garanta calitatea produselor noastre.

laborator cercetari noni

PASTEURIZARE

Angajații Morinda pasteurizează piureul și îl păstrează conform standardelor FDA, deoarece USDA consideră că fructele nepasteurizate sunt periculoase. Produsul este apoi pasteurizat din nou în fiecare facilitate de îmbuteliere. Pasteurizarea în mai multe etape este crucială, iar procesul de pasteurizare patentat de către Morinda înseamnă că produsul nostru este sigur de a fi consumat, și în același timp menţine integritatea nutriţională a fructului noni. Fabrica noastră de procesare din Tahiti testează fructule noni încă o dată pentru a se obţine nivelul de maturitate și aciditate dorit. Numai atunci vor fi trimise pentru transport. În funcţie de locul în care este fabricat produsul, sunt necesare aproximativ trei săptămâni pentru ca acesta sa ajungă din Tahiti în Statele Unite.

imbuteliere suc de noni

PRODUCȚIE

Atunci când secțiile de producţie din Statele Unite, China, Japonia și Germania primesc produsul de la fabrica din Tahiti, acestea introduc imediat piureul de noni în procesul de producţie pentru a fi transformat în Tahitian Noni® Original™. Prima dată mașinile de amestecare adaugă un amestec de suc de struguri și afine în piureul de noni pentru a obţine savoarea specială cu ajutorul antioxidanţilor adăugaţi. Apoi, amestecul este turnat din nou în pasteurizator după adăugarea amestecului de struguri și afine pentru a garanta siguranţa produsului final. Un utilaj rotativ cu 36 de capete îmbuteliază produsul final cu o rapiditate de 122 sticle pe minut, iar muncitorii ambalează sticlele pentru a le livra clienţilor noștrii din întreaga lume.