Cum să consumăm Suc de Noni

Ca regulă de bază, reţineţi că că nu este indicat ca sucul de noni să intre în contact cu metale, de aceea este bine să folosiţi un păharel potrivit de porţelan sau sticlă pentru consum.

Cum să consumăm sucul de noni?
Se poate consuma ca atare sau amestecat cu oricare alt suc de fructe natural, băut cu o oră înainte de mese, cu înghiţituri mici şi încet, astfel veti obţine efecte maxime. Elementele nutritive din sucul noni - noni juice se asimilează extraordinar de uşor deoarece acestea sunt în stare lichidă. Pentru a influenţa asimilarea rapidă, sucul de noni se poate ţine căteva clipe in gură, sub limbă, înainte de înghiţire.

Cat timp se consumă sucul de noni?
În funcţie de fiecare persoană, de la minim 2 sau 3 luni consecutive până la 6 luni. Dacă în 6 luni nu apare nici o reacţie pozitivă atunci se recomandă întreruperea consumului de suc de noni.

Are sucul de noni - Tahitian Noni® Original™ efecte secundare dăunătoare?
Sucul de noni - Tahitian Noni® Original™ este 100% suc de fructe natural, extraordinar de curat, care nu are nici un fel de efecte secundare daunătoare. În cursul procesului de autorizare pentru ţările Uniunii Europene care a durat aproximativ 2 ani, sucul de noni a fost analizat în laboratoare independente pentru a se stabili dacă acesta are efecte secundare toxice sau dăunătorare. S-a constatat că nici măcar consumarea a 6 litri pe zi nu produce nici un fel de efecte secundare dăunătoare organismului uman. Aceasta se datorează în primul rând faptului că insulele Tahiti nu sunt poluate şi nu se folosesc substanţe chimice pentru stropire sau îngraşăminte artificiale, soarele bate pe parcursul întregului an, mediul este unul ideal, fără sol vulcanic şi apă curată precum cristalul. Având în vedere că sucul de noni - Tahitian Noni® Original™ conţine 89% suc de fructe noni şi 11% extras din alte fructe roşii, persoanele care au alergie la fructele roşii, pot în unele cazuri rare să dezvolte simptome alergice la acestea.
Dacă despre efecte secundare nu se poate vorbi, cei ce consumă pentru prima dată suc noni - noni juice pot apărea aşa-numitele efecte tranzitorii. Având în vedere că sucul de noni - Tahitian Noni® Original™ are un puternic efect de eliminare a substanţelor nocive, în primele zile după începerea consumului poate să apară mai des nevoia de urinare, de defecare, aspectul şi compoziţia scaunului se poate modifica, substanţele nocive sunt eliminate prin piele, ceea ce poate produce un miros neplacut timp de câteva zile, dar aceste simptome dispar dupa câteva zile, o data cu eliminarea substanţelor nocive din organismul nostru.
Cei ce suferă de afecţiuni ale articulaţiilor se plâng adesea de faptul că, timp de 1-2 saptamâni după începerea consumului de suc de noni, durerile articulare cresc. Şi aceste efecte sunt legate de eliminarea din corp a substanţelor nocive, creşterea temporară a durerii ( efectul băii ) este o fază tranzitorie, dupa cele 1-2 saptămani consumatorii au raportat efecte pozitive extraordinare.

Sucul de noni şi interacţiunea cu alte medicamente.
Sucul de noni nu are nici un fel de contraindicaţii, deoarece nu reacţionează cu medicamentele. Acest fapt este susţinut de constatările a nenumăraţi medici, care au recomandat consumul de noni unor pacienţi ce consumau cantităţi mari de medicamente în paralel cu consumul de suc noni. Sucul de noni poate fi consumat în combinaţie cu orice medicament, în multe cazuri aceasta mareşte practic eficienţa medicamentelor, astfel încât după un timp acelaşi efect este atins cu o cantitate mai mică de medicamente. Adesea consumul de suc de noni reduce efectele secundare nocive ale medicamentaţiei alopată.
Noni nu este un medicament care se adreseaza unei anumite afecţiuni. Totusi, rezultatele observate in urma consumului de suc de noni au arătat ca acesta sporeşte capacitatea celulelor de a lăsa să treacă mai uşor prin membrana celulară nutrienţii, vitaminele, medicamentele, subtanţele benefice organismului nostru, şi în unele cazuri poate să accentueze efectele acestora.

Doză suc de noni de saturare (recomandată) pentru tratarea diferitelor afecţiuni
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a o sticlă suc de noni / 7 zile )
înainte de micul dejun : cca. 50 ml
înainte de prânz : cca. 50 ml
înainte de cină : cca. 50 mlsuc-noni-dozaj

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul 1,5 sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de prânz : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni de tratament (recomandată)
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a o sticlă de suc de noni / 11 zile )
înainte de micul dejun : cca. 30 ml
înainte de prânz : cca. 30 ml
înainte de cină : cca. 30 ml

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul a o sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni de menţinere (recomandată)
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a o sticlă de suc de noni / 22 zile )
înainte de micul dejun : cca. 30 ml
înainte de cină : cca. 30 ml

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul 1/2 sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml

IMPORTANT!
Sucul de noni nu trebuie să intre în contact cu metale şi ca atare nu folosiţi linguri metalice pentru a măsura doza necesară!

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însarcinată sau dacă alăptați.

Recomandare: A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.

Depozitare: A se pastra sticla nedesfăcută la temperatura camerei, ferit de lumină, în ambalajul original. Sticla începută se va păstra la frigider.

RO: Perioada de valabilitate a unei sticle sigilată de suc de noni este de 2 ani de la data fabricării. Data "A se consuma înainte de" este imprimată pe autocolantul alb, în zona de jos a sticlei și este tipărită în acest format: ZZ / LL / AA. După ce sticla este desigilată, aceasta se va păstra la frigider și are un termen de valabilitate de până la 6 luni. Sucul de noni nu este dăunător pentru sănătatea dumneavoastră, chiar dacă nu a fost păstrat la rece, în frigider pentru o lungă perioadă de timp. Vă mulțumim pentru interesul acordat produsele Morinda.

EN: The best shelf life of an unopened bottle of Tahitian Noni Juice is 2 years from the manufacturing date. The "Best Before" date is printed on the white sticker, in the bottom area of the bottle itself. It is printed in this format: DD/MM/YY. After the bottle is opened, the bottle should be refrigerated and will remain good for up to 6 months. Noni juice will not be harmful for human health even it kept out of refrigerator for long period of time. Thank you for your interest in our Morinda products.