Cum să consumăm Suc de Noni

Cum să consumăm suc de noni?
Se poate consuma ca atare sau amestecat cu oricare alt suc de fructe natural, băut cu o oră înainte de mese, cu înghiţituri mici şi încet, astfel veti obţine efecte maxime. Elementele nutritive din sucul noni - noni juice se asimilează extraordinar de uşor deoarece acestea sunt în stare lichidă. Pentru a influenţa asimilarea rapidă, sucul de noni se poate ţine căteva clipe in gură, sub limbă, înainte de înghiţire.

Cât timp se consumă suc de noni?
În funcţie de fiecare persoană, de la minim două sau trei luni consecutive până la 6 luni. Dacă în 6 luni nu apare nici o reacţie pozitivă atunci se recomandă întreruperea consumului de suc de noni. Nu este necesar să se facă o pauză în cosumul de suc de noni. Majoritatea celor care au tratat sau ameliorat anumite afecțiuni cu suc de noni au ales sa nu mai întrerupă niciodată acest consum și iau zilnic o doză de menținere de 60 de ml.  pe zi (30 ml. dimineța și 30 ml. seara)

În cât timp apar efecte benefice în urma consumului de suc de noni?
În funcţie de organismul fiecărei persoane pot sa apară din primele zile, în două sau trei săptămâni, sau în unele cazuri după câteva luni. De ce? Pentru că aceste efecte benefice sunt influențate de factori ca vârstă, patologie, moștenirea genetică a fiecăruia, stilul de viață, rezistența organismului și mulți alți factori care ne fac diferiți unii față de ceilalți și ca atare nu se poate afirma cu precizie în cât timp apar aceste efecte benefice în cazul unei anumite persoane, dar un procent de peste peste 85% din cei care au început consumul de suc de noni au raportat efecte benefice extrordinare.

Are sucul de noni efecte secundare dăunătoare?
Tahitian Noni® Original™ este 100% un suc de fructe natural, extraordinar de curat, care nu are nici un fel de efecte secundare daunătoare. În cursul procesului de autorizare pentru comercializarea acestuia în ţările Uniunii Europene și care a durat aproximativ trei ani, produsul nostru a fost analizat în laboratoare independente pentru a se stabili dacă are efecte secundare toxice sau dăunătoare. S-a constatat că nici măcar consumarea a șase litri pe zi nu produce nici un fel de efecte secundare dăunătoare organismului uman. Aceasta se datorează în primul rând faptului că insulele Tahiti nu sunt poluate şi nu se folosesc substanţe chimice pentru stropire sau îngraşăminte artificiale, soarele bate pe parcursul întregului an, mediul este unul ideal, fără sol vulcanic şi apă curată precum cristalul. Având în vedere că sucul de noni - Tahitian Noni® Original™ conţine 89% suc de fructe noni şi 11% extras din alte fructe roşii, persoanele care au alergie la fructele roşii, pot în unele cazuri rare să dezvolte simptome alergice la acestea.
Dacă despre efecte secundare nu se poate vorbi, la cei ce consumă pentru prima dată suc de noni pot să apară aşa numitele efecte tranzitorii. Având în vedere că sucul de noni are un puternic efect de eliminare a substanţelor nocive, în primele zile după începerea consumului de suc de noni poate să apară mai des nevoia de urinare sau defecare, aspectul şi compoziţia scaunului se poate modifica, substanţele nocive sunt eliminate prin piele, ceea ce poate produce un miros neplăcut pentru cei din jur, dar aceste simptome vor dispărea după câteva zile, o dată cu eliminarea acestora. Un alt efect tranzitoriu relatat de cei ce suferă de afecţiuni ale articulaţiilor este că timp de una la două saptamâni după începerea consumului de suc de noni, durerile articulare se intensifică. Şi aceste efecte sunt legate de eliminarea din corp a substanţelor nocive, creşterea temporară a durerii (efectul băii) este o fază tranzitorie, după maxim una, două săptămâni de la începerea tratamentului, consumatorii de suc de noni au raportat efecte pozitive extraordinare.

Sucul de noni şi interacţiunea cu alte medicamente.
Sucul de noni nu are nici un fel de contraindicaţii, deoarece nu reacţionează cu medicamentele. Acest fapt este susţinut de constatările a nenumăraţi medici, care au recomandat consumul de noni unor pacienţi ce consumau cantităţi mari de medicamente în paralel cu consumul de suc noni. Sucul de noni poate fi consumat în combinaţie cu orice medicament, în multe cazuri acesta măreşte practic eficienţa medicamentelor, astfel încât după un timp acelaşi efect este atins cu o cantitate mai mică de medicamente. Adesea consumul de suc de noni reduce efectele secundare nocive ale medicamentaţiei alopate. Noni nu este un medicament care se adresează unei anumite afecţiuni. Totuși, rezultatele observate în urma consumului de suc de noni au arătat ca acesta sporeşte capacitatea celulelor de a lăsa să treacă mai uşor prin membrana celulară nutrienţii, vitaminele, medicamentele, subtanţele benefice organismului nostru, iar în unele cazuri poate să accentueze efectele acestora.

Doză suc de noni de saturare (minim recomandată) în vederea începerii tratării diferitelor afecţiuni
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a 1000 ml suc de noni / 7 zile )
înainte de micul dejun : cca. 50 ml
înainte de prânz : cca. 50 ml
înainte de cină : cca. 50 mlsuc-noni-dozaj

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul a 1500 ml de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de prânz : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni pentru tratarea diferitelor afecţiuni (minim recomandată)
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a 1000 ml de suc de noni / 11 zile )
înainte de micul dejun : cca. 30 ml
înainte de prânz : cca. 30 ml
înainte de cină : cca. 30 ml

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul a 1000 ml de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni de menţinere (minim recomandată)
Adulţi ( peste 16 ani - corespunde pentru consumul a 1000 ml de suc de noni / 22 zile )
înainte de micul dejun : cca. 30 ml
înainte de cină : cca. 30 ml

Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul 500 ml de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml

IMPORTANT!
Sucul de noni nu trebuie să intre în contact cu obiecte metalice şi ca atare vă recomandăm să nu folosiţi, de exemplu, linguri metalice pentru a măsura doza necesară!

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însarcinată sau dacă alăptați.

Recomandare: A se consuma, de preferință înainte de data marcată pe ambalaj.

Depozitare: A se păstra sticla nedesigilată la temperatura camerei, ferit de lumină, în ambalajul original. Sticla desigilată se va păstra la frigider.

RO: Perioada de valabilitate a unei sticle sigilată de suc de noni este de 2 ani de la data fabricării. Data "A se consuma înainte de" este imprimată pe autocolantul alb, în zona de jos a sticlei și este tipărită în acest format: ZZ/LL/AA (zi/lună/an). După ce sticla este desigilată, aceasta se va păstra la frigider și are un termen de valabilitate de până la 6 luni. Sucul de noni nu este dăunător pentru sănătatea dumneavoastră, chiar dacă nu a fost păstrat la rece, în frigider pentru o lungă perioadă de timp. Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor Morinda.

EN: The best shelf life of an unopened bottle of Tahitian Noni Juice is 2 years from the manufacturing date. The "Best Before" date is printed on the white sticker, in the bottom area of the bottle itself. It is printed in this format: DD/MM/YY. After the bottle is opened, the bottle should be refrigerated and will remain good for up to 6 months. Noni juice will not be harmful for human health even it kept out of refrigerator for long period of time. Thank you for your interest in our Morinda products.