Fructul Noni

Morinda Citrifolia face parte din familia arborelui de ceai. De mărimea unui cartof, culoarea fructului noni variază de la alb pâna la galben sau verde. Băştinaşii din Tahiti au folosit noni pe parcursul timpului datorită beneficiilor pe care le are asupra sănataţii, iar ştiinţa modernă ne ajută acum să definim aceste beneficii. Crește abundent în zonele cu climat tropical, mai ales pe insulele din Polinezia Franceză. Aerul curat, apa cristalină și solul vulcanic bogat în nutrienţi fac insulele din Polinezia Franceză locul perfect unde arborii de noni cresc mari, frumoși și sănătoși. Fructele acestora cresc pe tot parcursul anului și au un miros atât de înţepător, încât au primit denumirea de "fruct de brânză".

Această plantă este parte a civilizaţiei din insulele Polineziei Franceze de mii de ani, fiind apreciată ca aliment dar de asemenea folosită și în scopuri medicale. Pașii de prelucrare a fructului noni în sucul Tahitian Noni® Original™ nu este o sarcină simplă. Este nevoie de timp și multă dedicare pentru a perfecţiona acest produs popular.

Fructul noni conţine numeroase ingrediente cu proprietăţi de condiţionare, hidratare şi de întârzierea îmbătrânirii şi poate fi utilizat pe toate tipurile de ten. Sucul de noni are efect de curăţare şi ajută la nivelarea tonului pielii.
Primele cercetări efectuate asupra fructului noni au arătat cum consumul acestui ajută la apărarea naturală a organismului şi este o puternică sursă de antioxidanţi şi energie. Este ingredientul care stă la baza Sucului de Noni Original.

Fructul Noni conţine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic al corpului. Aminoacizii şi mineralele sunt completate de o serie de substanţe active care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor.