Noni-t kaphatnánk más globális helyszíneken, de csak a Tahitikban nő a legjobb.

Am putea obține noni și din alte regiuni, dar doar în Tahiti crește cel mai bun noni.

Tudta, hogy a noni gyümölcs nem csak Tahiti, de más olyan helyeken is, mint Hawaii, Florida, Tonga, Panama, Spanyolország, India, Borneó, Új-Guinea, Ausztrália, Új-Kaledónia, Nyugat-India, Dél-Amerika és Mikronézia?

Továbbá, mivel noni gyümölcsöket termeszthetünk mind az 50 Amerikai államban (mindaddig, amíg a növényeket alacsony hőmérsékleten tartják az üvegházakban), a következő kérdést kell feltennünk: Miért van Tahiti? Miért termettünk noni gyümölcsöt Tahitiban, mikor tudnánk nőni vagy sokkal közelebb kerülni Utah-i székházunkhoz? A válasz egyszerű: a Tahiti a legjobb noni gyümölcsöt teremti meg a földön. Ez azért van, mert a Tahiti ideális feltételeket teremt a természet csodájának ápolása érdekében.

A Noni gyümölcs több tényező miatt virágzik Tahitiban. Először Tahitiban a föld szokatlanul gazdag és termékeny. Másodszor, Tahiti a legtisztább és legtöbben eső. Harmadszor, Tahitit a nap veszti. Amikor a Morinda a noni gyümölcs betakarításának helyét választotta, számos vizsgálaton alapult. Meggyőződhettünk róla, hogy a talaj, a víz és még a helyi levegő is kielégítette az összes szükséges magas színvonalat.

És a tudomány azt állítja, hogy helyesen választotta ki. Például egy olyan vizsgálatot folytattak le, amelyben a különböző helyektől származó noni leveleket tanulmányozták a flavonoidok (a szinte minden gyümölcsben és zöldségben megtalálható növényi vegyületek, amelyek egészségtámogató előnyöket tartalmaznak). A tanulmány kimutatta, hogy a Toniában található noni fák levelei magasabbak a flavonoidoknál, mint a levelek Tongában, Panamában vagy Spanyolországban. További vizsgálatok a noni gyümölcs tartalmának vagy ásványianyag-tartalmának kémiai markereit hasonlították össze, a noni juéból nyert különböző kereskedelmi termékek ásványianyag-tartalmát, és a Tahitian Noni juicot a legmagasabb szintűnek találták. Végül is, amikor a legjobb noni gyümölcsöket betakarod a földön, csak akkor kaphatod a legjobb noni gyümölcslevet a földön. És ezért a cégünk mindig kötődik Tahitihoz.