Morinda Bioactives, Inc.

Morinda Logo

Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Elhelyezkedés

A Morinda Bioactives, Inc. egy amerikai multinacionális vállalat, amely központi szerepet tölt be az USA-ban és globálisan.

Morinda Sediu

Budapesti Regionális Iroda

Morinda Sediu

Termékeink termékskálája

A Morindánál termékfejlesztési törekvéseinket egy általános filozófia vezérli: a világ legjobb és leghatékonyabb összetevőit felkutatni, hogy belőlük világszínvonalú termékeket állíthassunk elő, melyek javítják az életminőséget.

Ezen felfedezések sorozata a noni gyümölccsel kezdődött. Erre alapozva világszerte kiterjesztettük a legkiválóbb összetevőkre irányuló kutatásainkat, hogy olyan termékeket fejlesszünk, melyek az élet minden fontos területén segíteni tudnak, legyen szó öregedésről, testápolásról, sportolói teljesítményről, vagy bármi másról!

Core Morinda
Sucul Noni
age therapy morinda
MorindaCoreRegiment
temana
2017 Morinda Termékkatalógus

életerő

egészség

minőség

lehetőséget

Morinda az évek során

1996-ban a Morinda elkezdte a noni iparágat a Tahitian Noni Juice bemutatásával és ezzel több milliárdos üzletet dobott piacra gyakorlatilag egyik napról a másikra.

  1. 1993A Morinda élelmiszertudósai felfedezik a noni gyümölcsöt és pozitív hatásait.
  2. 1995Körvonalazódik a Morinda koncepciója és létrejön az új noni ital formula.
  3. 1996A Tahitian Noni Juice bemutatkozik a világnak. Világszintű jelenség lesz a szupergyümölcs iparágban.
  4. 1997Más helyileg alkalmazható és fogyasztható, a noni jótékony tulajdonságait tartalmazó termékek jönnek létre, melyek még inkább jótékony hatással vannak a fogyasztókra.
  5. 2003Nyilvánosságra hozzák az első humán klinikai tanulmányt a Tahitian Noni Juice-ról.
  6. 2009A Morinda tudósai felfedezik a noniban található fő fitotápanyagokat, az iridoidokat. Az iridoidok jelképezik a minőségünket.
  7. 2011A TruAge kampány világszerte bemutatásra kerül. Fókusza az AGE csökkentése a fiatalosabb, hosszabb életért.
  8. 2012Létrejön a Core termékcsalád, mely teljes támogatást nyújt a TruAge életmódhoz azáltal, hogy segít csökkenteni az AGE képződését.
  9. 2016A Morinda 20 éves lesz, és megkezdi a „Második növekedési korszakát”.