Consumul de suc de noni are beneficii uimitoare asupra sănătății - nu numai la adulți, ci și la copii. Pe lângă faptul că este eficient în ameliorarea dureriilor având efect similar morfinei în procent de 75% fără să provoace dependență, consumul de suc de noni oferă și următoarele beneficii.

Imunostimultator:
Sucul noni funcționează prin activarea macrofagelor pentru întărirea sistemului imunitar. de asemenea, conține agenți antibacterieni ce combat bacteriilor infecțioase, cum ar fi Escherichia coli și Staphylococcus aureus.

Un excelent analgezic:
Arborele Noni este menționat din vechime cu porecle ca "Arborele care ucide durerea" sau "Arborele pentru durerile de cap", de asemenea, studiile efectuate au demonstrat că Noni este eficient în reducerea durerii

  Afecţiuni ameliorate Nr. pers. Procente
 

Dureri

6.739

86%

în comparație cu medicamentația alopată care poate fi dăunătoare copiilor. Acest aspect face ca sucul de Noni să fie o alternativă excelentă la comprimatele și medicamentele pentru durere, dacă, în orice caz, copilul dumneavoastră suferă de orice durere cronică. Mai mult și durerile articulare la adulți.

Beneficii asupra pielii:
Sucul de Noni conține componente uimitoare pentru îngrijirea pielii și a părului. Aceste proprietăți sunt foarte benefice pentru problemele legate de piele și scalp, cum ar fi eczemele și viermii. Pur și simplu aplicați puțin suc de noni peste zona afectată și lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 15 minute apoi clătiți. Puteți, de asemenea, să îl aplicați prin masare pe scalpul copilului pentru a dobândii un fir de păr gros și strălucitor.

Memorie:
Diferitele proprietăți și componente conținute de sucul Noni îl fac pur și simplu uimitor pentru sănătatea creierului. Îmbunătățește memoria, evitând acumularea de plăci în artere, menținând astfel o oxigenare corespunzătoare.

Anti-fungice / anti-bacteriene / antivirale:
Noni conține proprietăți esențiale pentru combaterea infecțiilor în comparație cu ceea ce este furnizat de medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală. Acesta constituie scopoletin, antrachinone și terpenă, împreună cu alte componente care fac eforturi comune pentru combaterea bolilor.

Ameliorează sindromul intestinului iritabil / constipație:
Noni conține o cantitate mare de fibre solubile. Acest lucru ușurează digestia, având un scaun normal. În plus, conține vitamine și minerale esențiale ce ajută la menținerea sănatații intestinale.

Pierdere în greutate:
Pentru copiii care suferă în copilărie de obezitate, sucul de Noni este o alegere excelentă. Funcția de bază a acestuia este de a produce oxid de azot în organism, ce este folosit în continuare de către mușchi pentru a se metaboliza sub formă de energie. Această energie este extrasă cu oxid nitric din diferite surse de mușchi. Aceste surse includ, de asemenea, celulele grase. Acest lucru reduce în continuare energia stocată în grăsimi, contribuind astfel la scăderea în greutate.

Îmbunătățește digestia:
Dacă copilul dumneavoastră are o digestie precară, această problemă poate fi ameliorată prin administrarea acestuia de suc de noni. Sucul de noni are un conținut ridicat de fibre care în urma consumului asigura o digestie sănătoasă. În plus, are și proprietăți laxative ce ajută la prevenirea constipației fiind folosit de-a lungul timpului pentru ameliorarea și tratarea problemele digestive, cum ar fi durerile de stomac.

Supliment energetic:
Sucul noni sa dovedit a fi un excelent stimulator  energetic, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a efectua activități fizice. Acest fruct a fost, de asemenea, consumat în mod convențional pentru a evita oboseala și pentru a crește nivelul de energie. Acest lucru se datorează în principal proprietăților naturale antioxidante conținute de fructele noni. Aceste proprietăți întăresc celulele și ajută la ameliorarea și vindecarea altor afecțiuni.

Vindecare rapidă:
Tăieturile și rănile sunt frecvente la copii, deoarece de obicei se rănesc la joacă. Sucul de noni a demonstrat rezultate eficiente în reducerea zonei plăgii, facilitând simultan vindecarea rapidă prin controlul nivelului de glucoză din sânge.

Îmbunătățește vederea:
Copiii din ziua de azi sunt atât de mult înclinați spre gadgeturi și tehnologie încât tulburările de vedere sunt destul de evidente. Consumul de suc de noni reduce tulburările de vedere și menține o vedere sănătoasă.

Tratează infecțiile orale:
Nu numai fructul noni sau sucul obținut din acesta, dar și alte părți ale acestei plante oferă de asemenea mari beneficii. Cu toate acestea, sucul de noni este considerat a fi un antidot puternic pentru diferite infecții orale, cum ar fi o durerile de gât, inflamații ale gingiilor, infecțiile orale și durerea de dinți. Toate aceste probleme de sănătate și infecții sunt destul de frecvente la copii. Pentru tratarea acestora cu suc de noni, preparați un amestec de suc de noni și apa cu care copilul dvs. va face gargară. Proprietățile antiinflamatorii ale sucului de noni ajută la tratarea gingiile dureroase, în timp ce proprietățile antibacteriane vor trata infecțiile. Includerea sucului de noni în dieta zilnică a copilului dvs. poate evita apariția acestora.

Îmbunătățește somnul:
Sucul noni conține componente care acționează pentru a oferi un somn mai bun copilului dvs. Un somn mai bun are ca rezultat îmbunătățirea performanței copilului în școală. În plus, copilul se simte și mai puțin obosit și obosit pe tot parcursul zilei.

Deși sucul noni poate oferi beneficii uimitoare sănătății copiilor dumneavoastră, supraconsumul sau consumul necorespunzător pot duce la anumite efecte secundare. Consumul prelungit sau excesiv poate provoca anumite complicații ale sănătății. De aceea, consultați medicul înainte de a începe să administrați suc de noni copiilor dumneavoastră. De asemenea, pot apărea reacții adverse potențiale sau reacții alergice care pot apărea pentru utilizatorii de prima dată.

Doză suc de noni de saturare (recomandată) pentru tratarea diferitelor afecţiuni
Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul 1,5 sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de prânz : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni de tratament (recomandată)
Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul a o sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml
înainte de cină : cca. 15 ml

Doză suc de noni de menţinere (recomandată)
Copii ( sub 16 ani - corespunde pentru consumul 1/2 sticlă de suc de noni / lună )
înainte de micul dejun : cca. 15 ml

IMPORTANT!
Sucul de Noni nu trebuie să intre în contact cu metale şi ca atare nu folosiţi linguri metalice pentru a măsura doza necesară!

 

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însarcinată sau dacă alăptați.

Recomandare: A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.

Depozitare: A se pastra sticla nedesfăcută la temperatura camerei, ferit de lumină, în ambalajul original. Sticla începută se va păstra la frigider.

RO: Perioada de valabilitate a unei sticle sigilată de suc de noni este de 2 ani de la data fabricării. Data "A se consuma înainte de" este imprimată pe autocolantul alb, în zona de jos a sticlei și este tipărită în acest format: ZZ / LL / AA. După ce sticla este desigilată, aceasta se va păstra la frigider și are un termen de valabilitate de până la 6 luni. Sucul de noni nu este dăunător pentru sănătatea dumneavoastră, chiar dacă nu a fost păstrat la rece, în frigider pentru o lungă perioadă de timp. Vă mulțumim pentru interesul acordat produsele Morinda.

EN: The best shelf life of an unopened bottle of Tahitian Noni Juice is 2 years from the manufacturing date. The "Best Before" date is printed on the white sticker, in the bottom area of the bottle itself. It is printed in this format: DD/MM/YY. After the bottle is opened, the bottle should be refrigerated and will remain good for up to 6 months. Noni juice will not be harmful for human health even it kept out of refrigerator for long period of time. Thank you for your interest in our Morinda products.