Conquer

131.59 Lei

Cantitate in stoc: Nelimitat
Evaluare:

Conquer:
Cantitate
Morinda Body Conquer este un produs bogat în fibre, conceput pentru a contribui în mod semnificativ la necesarul zilnic recomandat.

Morinda Core Body Conquer este un produs bogat în fibre, conceput pentru a contribui în mod semnificativ la necesarul zilnic recomandat. Acesta reduce impactul caloric al alimentelor bogate în amidon din dieta dvs. și conține de asemenea coji de Psyllium, care promovează sănătatea digestivă, precum și vitamina A, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. În final vă veți simți mai fit și mult mai energic în cel mai scurt timp.

CUM SE UTILIZEAZĂ
Se amestecă o lingură (14,5 g) cu 300 ml de apă. Consumați o porție zilnic, înainte de masa principală. Utilizați produsul în combinație cu o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate. A se depozita într-un loc uscat, la temperatura camerei.

INGREDIENTE
Inulină (Cichorium intybus/Cicoare) 38%, fibre din semințe de Triticum aestivum (grâu) 21.8%, fibre din coajă de Plantago ovata (psyllium) 20.7%, extract din teci de Phaseolus vulgaris (fasole albă) 6.2%, maltodextrină, pulbere din fructe de Mangifera indica (mango), potențiator de aromă (acid citric), pulbere din părți aeriene de Daucus carota (morcov), pulbere din semințe de Hordeum vulgare (orz), îndulcitor (glicozide derivate din steviol), piure din fructe de Morinda citrifolia (Noni), trigliceride cu lanț mediu din ulei de palmier, arome de mango, emulsifiant (lecitină din soia), beta caroten (vitamina A). Fără gluten.

CANTITATE 270 g

Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH