TAHITIAN NONI®

Comentarii (3)
Tahitian Noni® Original™ are efect benefic asupra sistemului imunitar. Dispune de antioxidanţi puternici care ajută la protecţia corpului împotriva radicalilor liberi şi ne asigură energia de care avem nevoie.
Preț: 121.59 Lei
Comentarii (0)
Un look nou, aceeaşi băutură bioactivă clasică utilizată de milioane de oameni de pe tot globul.
Preț: 429.41 Lei
Comentarii (0)
Pachetul Morinda conține 3 sticle de Thrive Max™, cea mai puternică dintre băuturile Morinda, și o sticlă de Tahitian Noni® Original™
Preț: 544.41 Lei
Comentarii (0)
Uleiul concentrat din seminţe de fruct noni calmează şi hidratează pielea uscată. Conţine acid linoleic, care este un acid gras esenţial omega 6. Oferă protecţie pielii. Poate fi folosit prin adaugarea a câteva picaturi în apa caldă de baie sau prin masaj pe suprafaţa pielii uscate.
Preț: 95.40 Lei
Comentarii (0)
Amestecul Embrace promovează muşchii obosiți prin masaj, ajută la reducerea stresului și calmează simţurile.
Preț: 135.06 Lei
Comentarii (0)
Amestecul Fortify promovează energia pozitivă și oferă o stare bună de sănătate.
Preț: 135.06 Lei
Comentarii (0)
Difuzorul și umidificatorul cu ultrasunete TNEO™ utilizează vibrații de înaltă frecvență pentru a crea o ceață ultra-fină care hidratează și împrospătează aerul.
Preț: 204.48 Lei
Comentarii (0)
Gel calmant cu extract de frunze noni.
Preț: 125.15 Lei
Comentarii (0)
Glucozamina este vitală pentru construirea și consolidarea cartilajului și ajută organismul în susținerea articulațiilor menținând flexibilitatea acestora. Este singurul supliment alimentar pe bază de suc concentrat din fructe noni.
Preț: 54.00 Lei
Comentarii (0)
Pe lângă caracteristicile sale nutritive, loţiunea de corp este ideală şi pentru aplicarea uleiurilor esenţiale Tahitian Noni™ pe piele.
Preț: 36.69 Lei
Comentarii (0)
În cazul doamnelor calitatea vieţii depinde de echilibrul adecvat şi natural al organismului. Crema Tahiti Trim Plan 40® Body Balance hidratează pielea şi în acelaşi timp oferă organismului un echilibru sănătos.
Preț: 55.73 Lei
Comentarii (0)
Amestecul brevetat al uleiului de seminţe noni şi al florii tiare este baza acestui produs excepţional de îngrijire a pielii.
Preț: 36.69 Lei