Tratează răceala cu Noni

Răceala comună este cauzată de o infecţie virală a tractului respirator superior. Persoanele afectate de răceala tuşesc, strănută, sunt obosiţi, le curge nasul, au gâtul inflamat precum şi un grad scăzut de febră. Măsurile pentru inlăturarea răcelii trebuie luate înca de la primele simptome. Cheia este sa fii agresiv: tratează orice infecţie ca pe o boală în floare, luând toate măsurile de precauţie posibile, inclusiv elementele nutritive, medicaţia, reglarea hormonală şi un somn cât mai odihnitor. Virusul responsabil de răceala comună este rinovirusul. Există mai mult de 110 tipuri diferite de rinovirus. Un sitem imunitar sănatos este cel mai important apărator al organismului împotriva infecţiilor virale. În stadiile incipiente infecţia nu este foarte puternică şi, prin luarea de măsuri rapide, este foarte posibil ca organismul dumneavoastră să aibă un raspuns imunitar eficace care împiedică agravarea răcelii.
După infecţie, virusurile care provoacă răceală se multiplică rapid. Noni s-a dovedit a fi un stimulator al sistemului imunitar şi de asemenea al activităţii antivirale directe. Noni conţine o cantitate însemnată de vitamina C. Multiple studii au descoperit că dozele mari de vitamina C atenuează răcelile şi simptomele de gripă.
De asemenea noni ridică nivelul de glutationă, un antioxidant intern puternic. DHEA şi melatonina - DHEA şi metaboliţii săi au demonstrat efecte puternice de îmbunătaţire a sistemului imunitar. Noni conţine numeroşi fitosteroli care ajută în sinteza DHEA. Noni stimulează de asemenea secreţia de melatonina în sânge.
Melatonina are efecte cu spectru larg de îmbunătăţire a sitemului imunitar şi de reducere a încărcăturii virale. Noni este în concluzie un excelent luptător natural împotriva răcelii, fiind indicat în special în cazul copiilor pentru că nu afectează stomacul precum medicamentele. În concluzie, Sucul Noni Original este un tratament natural pentru prevenirea şi tratarea răcelii