Durerea de cap

Durerea de cap din cauza tulburarilor de vedere – dacă originea durerii de cap este o tulburare de vedere, atunci noni poate să te ajute. Cauzele primare ale tulburarilor de vedere se pare ca apar din cauza radicalilor liberi. Unii din aceşti radicali liberi se pot forma la nivelul retinei din diferite motive: expunerea la soare, consumul de grasimi saturate în exces, fumatul. Vitamina A este o vitamină esenţiala în mentinerea vederii clare în special când lumina este slabă. Orbirea de noapte sau problemele cu vederea pe timp de noapte sunt de obicei primul semn al unei deficiente de vitamina A. Nivelul scăzut de vitamina A face lentila ochiului susceptibilă de apariţia radicalilor liberi şi formarea cataractei. Noni este bogat în vitamina A şi beta-carotenoizi. De asemenea noni conţine numeroase minerale inclusiv zinc. Prin urmare consumul regulat de noni împiedică formarea cataractei si orbirea de noapte în curs de dezvoltare.
Durerile de cap cauzate de stres pot fi prevenite şi tratate prin consumul de noni. În cazul în care nivelul de serotonina scade, este aproape sigur să apară depresia. Noni ajută în mod natural pentru ridicarea secreţiei de serotonina din creier. Siropul noni conţine 18 aminoacizi, inclusiv aminoacizi esenţiali, dintre care aminoacidul triptofan joacă un rol important în producţia de serotonina. Durerile de cap provocate de sinuzite apar pe fondul unui sistem imunitar slab. Noni intareşte sitemul imunitar, prin multitudinea de substanţe active ce acţioneaza pentru întarirea la nivel celular a organismului. Corpul uman este bombardat zilnic de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Aceste atacuri neîntrerupte pot face ravagii la nivel celular, astfel facănd imposibilă funcţionarea corectă a celulelor. Multe afecţiuni cornice, inclusiv sinuzita sunt în parte rezultatul acumulat al daunelor create de radicalii liberi. Antioxidanţii din noni pot lupta împotriva acestor radicali în 3 moduri: pot împiedica formarea radicalilor liberi, pot întrerupe o reacţie în lanţ de oxidare şi pot diminua efectele radicalilor liberi. Siropul noni este indicat a fi utilizat ca parte dintr-o dietă zilnică sănătoasă, pentru prevenirea durerilor de cap şi altor afectiuni.
Noni poate să amelioreaze durerea?
Datorită proprietăţilor analgezice date de conţinutul mare de xeronină, sucul noni reglează nivelul de serotonină, responsabila de senzaţia de durere. Aproximativ 80% din pacienţi au simţit o îmbunătăţire considerabilă a stării de sănătate în urma tratamentului cu noni. Sucul Noni elimină cauzele durerilor de cap şi migrenelor prin eliminarea inflamatiilor, eliminarea infectiilor la nivelul sinusurilor, relaxarea musculara si purificarea corpului de toxine.