Consumul de Suc de Noni creşte performanţele sportivilor

Sucul Noni este recomandat și sportivilor, oferind atât posibilitatea menţinerii condiţiei fizice cât și asigurarea necesarului de substanţe vitale organismului nostru. Sucul Noni, datorită compoziţiei sale unice contribuie la menţinerea unui metabolism activ, absolut vital pentru atingerea performanţelor sportive de excepţie, fără a se apela la metode de dopare, fiind bogat în vitamine, minerale, aminoacizi antioxidanţi și mai ales, proxeronină care în contact cu enzimele aflate în tractul intestinal este transformată în xeronină ce se depozitează în ficat de unde, la fiecare jumătate de oră, este eliberată prin sânge în organism.

Pe toată perioada de pregătire a sportivilor este recomandat să se administreze Suc Noni cum ar fi:

În perioada de pregatire - În această perioadă efortul depus de sportiv este extrem de intens, se produce acumularea de masă musculară și se petrec restructurări la nivel musculo-artroligamentar. Totodata nu sunt excluse accidentarile și apariţia oboselii musculare, datorate acumulării de acid lactic în mușchi. Efectele benefice ale Sucului Noni asupra organismului sportivilor:
- xeronina ajută la constructia și refacerea masei musculare cât și la dezvoltarea aparatului musculo-ligamentar, atât în perioada de acumulare, cât și în cea de refacere ajutând la vindecarea eventualelor rupturi musculare, întinderi sau alte traumatisme specifice activităţilor sportive;
- vitaminele, mineralele și aminoacizii contribuie la formarea de masa musculară, la buna funcţionare a muschilor și la creșterea capacităţii de efort; antioxidanţii elimină efectele nocive ale radicalilor liberi.
Sucul Noni menţine echilibrul metabolic prin reglarea functiilor endocrine, a funcţiei unor organe precum inima, plamânii, ficatul, rinichii, prin normalizarea tensiunii arteriale și prin întarirea sistemului imunitar, contribuind astfel la prevenirea îmbolnăvirilor.

În perioada competiţională – Consumul de Suc Noni în această perioada crește capacitatea de efort a sportivilor mult peste limitele obișnuite, rezultatele obţinute cu ajutorul produselor clasice fiind net inferioare celor obţinute datorită administrării de Suc Noni. Sucul Noni acţionează pe alte căi biochimice decât anabolizantele sintetice ce sunt în folosite în general de sportivi, nu are efecte secundare și nu cauzează reacţii pozitive la testele antidoping. În această perioadă competiţională, ca urmare a efortului ce se apropie de limitele maxime, apare posibilitatea accidentărilor. Dacă din nefericire se întamplă acest gen de evenimente, consumul de Suc Noni va reduce perioada de vindecare și de recuperare, atât prin efectele benefice ale xeroninei, cât și prin efectul antalgic și antiinflamator. Un alt aspect demn de reţinut este că datorită efectelor sale antioxidante, Sucul Noni neutralizează radicalii liberi produși în timpul efortului maximal, în condiţii de hipoxie musculară.

În perioada de refacere - După efort, organismul are mare nevoie atât de recuperare, prin odihnă obișnuită, cât și de substanţe vitale, cum ar fi vitaminele, mineralele și produșii antioxidanţi. Cum toate acestea se găsesc în concentraţie foarte mare în Sucul Noni, este de la sine înţeleasă necesitatea consumării acestuia. Xeronina ajută la refacerea microleziunilor musculare și artro-ligamentare. În această perioadă se dorește atingerea nivelului optim de homeostazie a organismului, pentru pregatirea organismului în vederea începerii unui nou ciclu de efort.

Administrarea Sucului Noni sportivilor ajută la dezvoltarea musculaturii, la scăderea în greutate, la creșterea elasticităţii corpului și a ţesutului conjunctiv, la mărirea capacităţilor fizice și psihice ale acestora. Dar, pe lângă toate acestea, cel mai remarcabil efect pe care Sucul Noni îl are asupra sportivilor este îmbunătăţirea extraordinară a proceselor anabolice, această caracterstică nemaigăsindu-se la nici un alt produs naturist.

În condiţii obișnuite de antrenament - se administrează de 2 ori pe zi căte 30 ml de suc noni. În condiţii de efort ridicat se administrează de 3 ori pe zi cate 60 ml pe toată durata efortului maximal, apoi după trecerea la efortul obișnuit se poate reveni la de 2 ori pe zi 30 ml.