Noni şi tratarea disfuncţiilor sexuale masculine

Disfuncţiile sexuale sunt tulburări legate de o anumită fază de răspuns a ciclului sexual. De exemplu, disfuncţiile sexuale includ tulburări sexuale de dorinţă, tulburări de excitare, tulburări de orgasm şi dureri în timpul actului sexual. Dacă o persoană are dificultăţi cu una din fazele ciclului sexual sau experimentează dureri în timpul actului sexual, acea persoană poate suferi de o disfuncţie sexuală.

Diversele disfuncţii sexuale includ:
noni-si-tratarea-disfunctiilor-sexuale-masculineTulburarea de dorinţă sexuală hipoactivă. Această tulburare poate fi prezentă atunci când unei persoane i-a scăzut sau i-a dispărut dorinţa sexuală. Această tulburare poate să apară încă din adolescenţă şi poate persista pe tot parcursul vieţii. La persoanele adulte dorinţa sexuală scăzuta apare după o perioadă prelungită de stres.
Disfuncţiile erectile: dacă un barbat este în imposibilitatea de a menţine o erecţie pe parcusul actului sexual, el poate avea tulburari erectile. Tulburările erectile pot însoţi o teamă de eşec. Uneori această tulburare este prezentă pe tot parcursul vieţii. Aceaste eşecuri erectile pot fi cauzate uneori de tipul de partener şi calitatea relaţiei.
Ejacularea precoce: atunci când minima stimulare sexuală determină orgasmul şi ejacularea.

Rolul noni în problemele sexuale masculine:
Oxidul nitric permite sângelui să curgă mai mult în ţesuturile spongioase ale penisului. Noni creşte producţia de oxid nitric în corpul dumneavoastră în mod natural. Astfel, persoanele care suferă de tulburari sexuale au rezultate pozitive încă de la primele utilizări ale noni. S-a demonstrat că noni îmbunătăteşte activitatea sexuală şi ameliorează alte numeroase afecţiuni dependente de producţia de oxid nitric. Factorii de risc în cazul tulburărilor sexuale, includ hipertensiunea arterială, nivelul crescut de trigliceride, obezitatea, diabetul şi fumatul. Noni ajută la reducerea tensiunii arteriale acţionând ca vasodilatator.
Fitosterolii prezenţi în noni împiedică absorbţia colesterolului din intestin şi reduc astfel nivelul de colesterol din sânge. Stresul oxidativ joacă un rol important în tulburările sexuale printre diabetici. Noni este un antioxidant eficient, deoarece conţine toate vitaminele şi mineralele esenţiale şi o mulţime de fitochimicale. Noni îmbunătăţeşte de asemenea sinteza de antioxidanţi endogeni în organism. Tulburările sexuale au fost asociate cu un nivel scăzut de dihidroepiandrosteron(DHEA), un hormon care tinde să scadă odată cu vârsta. Fitosterolii conţinuţi de noni sunt steroli din plante care acţionează ca precursori ai sterolilor umani. Prin urmare Noni poate creşte nivelurile de DHEA. Avănd în vedere beneficiile pe toate planurile aduse de noni acesta este un excelent tratament adjuvant natural in cazul tulburarilor sexuale ale barbaţilor.