A.G.E. THERAPY

Telefon comenzi   0748 844 845

Comentarii (0)
Acest gel cu textură ușoară ideal pentru față și corp este produsul de bază al gamei A.G.E. Therapy. Beneficiul dublu al Gelului A.G.E. Therapy constă în faptul că: formula de antiglicare vă protejează pielea de efectele produșilor finali de glicare (AGE-urilor) și ajută pielea deteriorată să se refacă, devenind în acest fel cheia unui aspect tânăr și plin de vitalitate!
Preț: 140.02 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Părul dumneavoastră va arăta mai tânăr și mai sănătos datorită îngrijirii zilnice. Formula specială a șamponului A.G.E. Therapy face ca acest produs să fie ideal pentru uzul zilnic. Curăță părul și scalpul într-un mod delicat. Este un produs destinat întregii familii.
Preț: 76.69 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Datorită îngrijirii zilnice a părului, acesta va arăta mai tânăr și mai sănătos. Alintați-vă părul cu balsamul de păr A.G.E. THERAPY pentru uz zilnic, care vine în completarea șamponului A.G.E. THERAPY! Oferă părului vitalitatea și hidratarea de care aveți nevoie și are o formulă atât de delicată, încât este ideal pentru uzul zilnic.
Preț: 76.69 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Săpunul pentru mâini A.G.E. Therapy menține mâinile sănătoase și oferă pielii un aspect mai tânăr pentru un timp îndelungat! Acest săpun lichid vine într-un ambalaj igienic și înlătură bacteriile de pe piele cu delicatețe. Poate fi folosit de întreaga familie pe toate tipurile de piele.
Preț: 60.69 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Gelul de duș A.G.E. Therapy curăță delicat pielea de impurități lăsând-o netedă și flexibilă. Beneficiul dublu al acestui produs constă în faptul că: formula de antiglicare vă protejează pielea de efectele produșilor finali de glicare (AGE-urilor) și deja în timpul dușului pielea devine netedă și moale.
Indisponibil
Preț: 0.00 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Buzele crăpate sunt deopotrivă dureroase și inestetice. Morinda A.G.E. Terapia Balsam de buze SPF 15 nu numai că ajută la hidratarea buzelor tale, dar ca singurul balsam de buze formulat din amestecul actual exclusiv Max şi carosină, ajută şi la distrugerea formării A.G.E.-urilor.
Preț: 25.98 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Şamponul A.G.E. Therapy Daily curăţă cu uşurinţă părul şi pielea capului. Balsamul A.G.E Therapy Daily înviorează părul şi ajută la restabilirea hidratării.
Preț: 171.69 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Înlătură delicat sebumul şi impurităţile fără a usca tenul. Cu ingredientele adăugate de Max şi carosină, ajută şi la prevenirea formării A.G.E.-urilor.
Preț: 115.23 Lei
plus livrare
Comentarii (0)
Cremă hidratantă de uz zilnic, care datorită ingredientelor exclusive ajută în lupta împotriva procesului de îmbătrânire, și oferă o protecție SPF 20 împotriva radiațiilor solare, care pot deteriora pielea.
Preț: 155.00 Lei
plus livrare