Conquer 5‑Day Fix

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 71.59 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Morinda Body Conquer este un produs bogat în fibre, conceput pentru a contribui în mod semnificativ la necesarul zilnic recomandat. Conține coji de Psyllium, care promovează sănătatea digestivă, precum și vitamina A, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Formula unică Morinda Body Conquer, conține de asemenea Phase2®, extract standardizat obținut din Fasole albă. Produsul este îndulcit cu extract de stevia (glicozide derivate din steviol), un îndulcitor de origine naturală.

Disponibil acum și într-un ambalaj de 5 zile! - Conquer 5‑Day Fix

Beneficii

  • Fibrele din coajă de Psyllium promovează sănătatea digestivă
  • Vitamin A contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Phase2®, extras din fasole albă care întărzie digestia amidonului
  • Fără adaos de zahăr - Body Conquer folosește îndulcitor de plante de stevia
  • Bogat în fibre și conceput pentru a satisface necesarul zilnic recomandat

Aromă de morcov - mango, 5 porții.

Mod de utilizare
Se amestecă conținutul unui pachet cu 300 ml de apă. Consumați o porție zilnic, înainte de masa principală. Utilizați produsul în combinație cu o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate. A se depozita într-un loc uscat, la temperatura camerei.

Ingrediente
Inulină (Cichorium intybus/Cicoare) 38%, fibre din semințe de Triticum aestivum (grâu) 21.8%, fibre din coajă de Plantago ovata (psyllium) 20.7%, extract din teci de Phaseolus vulgaris (fasole albă) 6.2%, maltodextrină, pulbere din fructe de Mangifera indica (mango), potențiator de aromă (acid citric), pulbere din părți aeriene de Daucus carota (morcov), pulbere din semințe de Hordeum vulgare (orz), îndulcitor (glicozide derivate din steviol), piure din fructe de Morinda citrifolia (Noni), trigliceride cu lanț mediu din ulei de palmier, arome de mango, emulsifiant (lecitină din soia), beta caroten (vitamina A). Fără gluten.

Comandă Conquer 5‑Day Fix online sau la telefon 0748 844 845


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului