Morinda Core Regimen (30-zile)

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Alegeți:
Preț: 895.00 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Pachetul Morinda Core Regimen (30-zile) o combinație ideală pentru un stil de viață TrūAge! Pentru a comanda selectați pachetul dorit care poate conține la alegere două sticle din cele două Băuturi Morinda - Morinda Core Max™ sau Tahitian Noni® Original™

Pachetul conține la alegere două sticle din cele două Băuturi Morinda (Morinda Core Max™ sau Tahitian Noni® Original™), două cutii de Morinda Core Body Conquer, două cutii de Morinda Core Performance Rapid Fuel și un tub de Morinda Core Skin A.G.E. Therapy Gel.

Fiecare produs lucrează în sinergia și toate au beneficii individuale pentru a susține un stil de viață sănătos. Patru produse - un singur țel. Să vă ajute să trăiți tineri mai mult timp!

În plus, dacă sunteți înscris în programul AutoShip veți primi transport gratuit pentru pachetul Morinda Core Regiment de 30 de zile!


CUM SE UTILIZEAZĂ
Body Conquer

Se amestecă o lingură (14,5 g) cu 300 ml de apă. Consumați o porție zilnic, înainte de masa principală. Utilizați produsul în combinație cu o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate. A se depozita într-un loc uscat, la temperatura camerei.

Morinda Core Max™
Consumați 30 ml de Max de două ori pe zi şi bucurați-vă de beneficiile sale. (Porția zilnică poate fi modificată în funcție de nevoile personale.)

Rapid Fuel
Se amestecă o lingură (24 g) cu 240 ml de apă. Pentru rezultate optime, utilizați cantități exacte. Se amestecă bine și se consumă înainte, pe parcursul, sau după activitățile fizice. Utilizați produsul ca parte a unei diete variate și echilibrate și un mod de viață sănătos. A se depozita într-un loc uscat, la temperatura camerei.

Therapy Gel
Aplicați zilnic pe întregul corp, focusând pe zonele cu probleme. Este ideală utilizarea după baie sau duș.

Tahitian Noni® Original™
Consumați 30 ml de Tahitian Noni™ Original de două ori pe zi şi bucurați-vă de beneficiile sale. (Porția zilnică poate fi modificată în funcție de nevoile personale.)

INGREDIENTE
Body Conquer
Inulină (Cichorium intybus/Cicoare) 38%, fibre din semințe de Triticum aestivum (grâu) 21.8%, fibre din coajă de Plantago ovata (psyllium) 20.7%, extract din teci de Phaseolus vulgaris (fasole albă) 6.2%, maltodextrină, pulbere din fructe de Mangifera indica (mango), potențiator de aromă (acid citric), pulbere din părți aeriene de Daucus carota (morcov), pulbere din semințe de Hordeum vulgare (orz), îndulcitor (glicozide derivate din steviol), piure din fructe de Morinda citrifolia (Noni), trigliceride cu lanț mediu din ulei de palmier, arome de mango, emulsifiant (lecitină din soia), beta caroten (vitamina A). Fără gluten.

Rapid Fuel
Maltodextrină, fructoză, proteine izolate din zer (lapte) 24%, proteine izolate din soia 4.1%, regulator de aciditate
(acid citric), Lithothamnium calcareum (alge marine), clorură de sodiu, arome de cireșe și mandarine, corector de aciditate (citrat de potasiu),îndulcitor (glicozide derivate din steviol), coloranți naturali (sfeclă roșie, turmeric), Morinda citrifolia (Noni) piure de fructe, Prunus avum (cireș) suc concentrat, Prunus serotina (cireș sălbatic) suc concentrat, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină),vitamina B12 (cianocobalamină).

Morinda Core Max™
Morinda citrifolia (Noni) nectar de fructe din piure pur de Noni și din suc concentrat din Polinezia Franceză (49%), Cornus mas (corn) piure (19.4%), Vitis vinifera (struguri) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc din concentrat (13%), Prunus cerasus (vișin) suc concentrat, Malpighia glabra (acerola) suc concentrat (0.4%), Olea europaea (măsline) extract de fructe (0.3%), Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat, arome naturale. Pasteurizat.

Therapy Gel
Apă (Aqua), aminometil propanol, fenoxietanol, glicerină, acrilați / C10-30) alchil acrilat reticulat, caprylyl, glicol, carnosină, ethylhexylglycerin, hexilenglicol, Avena sativa (ovăz Kernel) extract, Morinda citrifolia (Noni) serum de frunze, etoxidiglicol , Olea europaea (măsline)extract de frunze, beta-glucan, sorbat de potasiu, 1,2-Hexandiol, Cornus officinalis (coarne) extract de fructe, Vaccinium macrocarpon (merișor) extract de fructe, acid benzoic, benzoat de sodiu, Leuconostoc / ridiche rădăcină ferment filtrat, Morinda citrifolia (Noni) extract de frunze, Vaccinium corymbosum (afine) extract de fructe.

Tahitian Noni® Original™
Suc de Morinda citrifolia din piure de noni (fruct din Polinezia Franceză) 89%, suc-concentrat natural de struguri 5,5% în amestec cu suc-concentrat natural de afine 5,5%.


DESCRIERE
Morinda Core Skin A.G.E. Therapy Gel a fost special conceput pentru a oferi pielii protecție împotriva efectelor cauzate de glicare și împotriva formării Produșilor Finali de Glicare Avansată (AGE), ajutând în același timp calmarea și temperarea pielii cu probleme. Acest gel calmant conține carnosină și extract din ovăz kernel care lucrează împreună cu ingredientele cele mai bune Morinda din: noni, coarne, afine, merișor, extact de măsline - oferind astfel protecție totală corpului dvs. contra glicării ca să arătați și să vă simțiți mai tineri mai mult timp.

Morinda Core Body Conquer este un produs bogat în fibre, conceput pentru a contribui în mod semnificativ la necesarul zilnic recomandat. Acesta reduce impactul caloric al alimentelor bogate în amidon din dieta dvs. și conține de asemenea coji de Psyllium, care promovează sănătatea digestivă, precum și vitamina A, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. În final vă veți simți mai fit și mult mai energic în cel mai scurt timp!

Morinda Core Performance Rapid Fuel este o băutură ce conține carbohidrați și proteine, concepută pentru o absorbție rapidă și ușoară. Acest produs extraordinar oferă proteine de înaltă calitate, carbohidrați, electroliți și vitamine B, iar de beneficiile sale se pot bucura deopotrivă - tineri și bătrâni, activi și mai puțin activi, profesioniști și amatori. Rapid Fuel vă oferă energia și proteinele de care aveți nevoie pentru a fi mai bun. Morinda Core Performance Rapid Fuel este partenerul dvs. perfect pentru un stil de viață TrūAge!

Morinda Core Max™ continuă să fie cea mai puternică formulă din gama băuturilor noastre, care furnizează 120 mg de iridoide per 60 ml. Acesta conține Noni, Afine, Măsline și Coarne la care am adăugat Acerola Cherry pentru a consolida aroma și eficacitatea acestui produs premium. Acest tip de Acerola conține vitamina C în mod natural, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și prin urmare, promovează îmbătrânirea sănătoasă. Pentru mai bune rezultate consumați zilnic 60ml.

Tahitian Noni® Original Beverage  este o sursă ideală de mangan natural care ajută protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la menţinera sănătoasă a oaselor şi ajută metabolismul printr-un randament energetic normal. Prin urmare promovează sănătatea şi bunăstarea generală. Pentru a furniza organismului cantitatea de substanţă ideală vă sugerăm să consumaţi zilnic 60 ml pentru a simţii diferenţa.

Comandă Pachetul Morinda Core Regimen (30-zile) online sau la telefon 0748 844 845


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului