Morinda Core Extra™

136.59 Lei

Cantitate in stoc: Nelimitat
Evaluare:

Pachet:
Cantitate
Am dezvoltat Tahitian Noni™Core Extra pentru cei cu un nivel ridicat de activitate şi sunt în căutarea acelui surplus special extra - extractul din frunzele de măslin.

Morinda Core Extra™

Am dezvoltat Tahitian Noni™ Extra pentru cei cu un nivel ridicat de activitate şi sunt în căutarea acelui surplus special extra - extractul din frunzele de măslin. Un surplus de putere pe bază de iridoide. Tahitian Noni™ Extra combină iridoidele din noni şi afine cu iridoidele extrase din frunzele de măslin pentru a oferi o cantitate substanţială de 60 mg de iridoide per 60 ml.

extra morinda noni Pentru persoanele cu un nivel de activitate crescut, sau un stil de viaţă stresant, acest surplus Extra™ este ceea de ce aveţi nevoie.
Dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos activ sunt de asemenea vitale pentru o viață sănătoasă.

Puterea Iridoidelor
Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produse de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe.
Ele sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Acestea sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi sunt marcheri de calitate ar fiecărui produs pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.
Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

Oriunde mergeţi, Esenţa Pură este plusul de care are nevoie sănătatea dumneavoastră.


Ingrediente Morinda Core Extra™:
Morinda citrifolia (noni) nectar de fructe din piure pur de noni din Polinezia Franceză 83,4%, Vitis vinifera (struguri albi) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc concentrat 3,5%, Vitis vinifera (struguri roșii) suc concentrat, arome naturale, Olea europaea (măslin) extract din frunze 0,3%, Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat. Pasteurizat.

Mod de consum:
Consumaţi zilnic câte 60 ml din Morinda Core Extra™ şi bucuraţivă din plin de calitatea Extra.
Poate fi utilizat în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Morinda Core Extra™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs.

Prospect_Morinda_Core_Extra™.pdf

Cantitate/recipient din sticlă: 750ml

Comandă Morinda Core Extra™ online sau la telefon 0748 844 845

Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH