Morinda Core Max™

176.59 Lei

Cantitate in stoc: Nelimitat
Evaluare:

Pachet:
Cantitate
Tahitian Noni Core Max™ este cea mai nouă şi mai inovativă Băutură Bioactivă lansată vreodată de Morinda Bioactives .

Morinda Core Max™

Morinda Core Max™ este cea mai nouă şi mai inovativă Băutură Bioactivă lansată vreodată de Morinda Bioactives . Cu 4 ori mai multe iridoide faţă de băutura bioactivă original, Thrive Max este formula cea mai puternică şi potentă ce furnizează 120 mg de iridoide per 60ml, din noni, de măsline, afine si coarne. Morinda Core Max vă ajută să fiţi în cea mai bună formă în fiecare zi!

max morinda noni Max continuă să fie cea mai puternică formulă din gama băuturilor noastre, care furnizează 120 mg de iridoide per 60 ml. Acesta conține Noni, Afine, Măsline și Coarne la care am adăugat Acerola Cherry pentru a consolida aroma și eficacitatea acestui produs premium. Acest tip de Acerola conține vitamina C în mod natural, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și prin urmare, promovează îmbătrânirea sănătoasă.
De asemenea vitamina C:
- contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și joacă un rol vital în formarea colagenului necesar pielii, dinților și cartilajelor.
- asigură randamentul energetic al metabolismului.
- ajută la reducerea oboselii.

O dietă variată și echilibrată, un stil de viață activ sunt de asemenea vitale pentru a avea o viață sănătoasă.

Puterea Iridoidelor
Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produse de plante care lucreayă ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe.
Ele sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Acestea sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi sunt marcheri de calitate ar fiecărui produs pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.
Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

max morinda ingrediente

Oriunde mergeţi, Esenţa Pură este plusul de care are nevoie sănătatea dumneavoastră.

Ingrediente Morinda Core Max™:
Morinda citrifolia (Noni) nectar de fructe din piure pur de Noni și din suc concentrat din Polinezia Franceză (49%), Cornus mas (corn) piure (19.4%), Vitis vinifera (struguri) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc din concentrat (13%), Prunus cerasus (vișin) suc concentrat, Malpighia glabra (acerola) suc concentrat (0.4%), Olea europaea (măsline) extract de fructe (0.3%), Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat, arome naturale. Pasteurizat.

Mod de consum:
Consumaţi 60ml de Morinda Core Max™ în fiecare zi şi bucuraţi-vă de beneficiile sale.
Poate fi utilizat în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Morinda Core Max™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs.

Prospect_Morinda_Core_Max™.pdf

Cantitate/recipient din sticlă: 750ml

Comandă Morinda Core Max™ online sau la telefon 0748 844 845

Comentarii
Mariana B., 12.12.2017
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH