Pachetul Prima Experiență

Evaluare:

Primul produs Morinda, Tahitian Noni™ Original este singura băutură noni originală din Europa. Aceasta conţine mangan natural care ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor şi ajută metabolismul printr-un randament energetic normal. Prin urmare promovează sănătatea şi bunăstarea generală. Tahitian Noni™ Original furnizează 30 mg de iridoide per 60 ml.

Thrive Max oferă o combinație unică de iridoide din patru surse diferite. Într-un amestec gustos natural, această formulă puternică oferă 120 mg de iridoide în fiecare porție de 60 ml. Acum, pe lângă fructele de Noni și afine, adițional am adăugat la această valoare, beneficiile de sănătate recunoscute și bine documentate ale extractului din fructe de măslin și ale coarnelor, care alcătuiesc ingredientele unice din băutura Max

Ingrediente:
Thrive Max: Morinda citrifolia (Noni) Nectar de fructe din Piure Pur de Noni și din Suc Concentrat din Polinezia Franceză (49.6%), Cornus mas (Corn) Piure (19.4%), Vaccinium corymbosum (Afine) Suc din Concentrat (13.1%), Olea europaea (Măslin) Extract din Fructe (0.6%)


Tahitian Noni Original: Suc de Morinda citrifolia din piure de noni (fruct din Polinezia Franceză) 89%, suc concentrat natural de struguri 5,5% în amestec cu suc-concentrat natural de afine 5,5%.

 

Mod de utilizare:
Consumați zilnic 60ml şi bucurați-vă de beneficiile iridoidelor din aceste produse.

Preț: 544.41 Lei
Cantitate: 
Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului