Cel mai frumos cadou este sănătatea

A început perioada minunată a pregătirilor pentru Crăciun. În curând ne vom îmbrăca de sărbătoare și cu sufletul curat vom aștepta să petrecem clipe de neuitat alături de familie, prieteni și apropiați.

cadouri noni pentru famileAlegerea cadourilor potrivite nu este o sarcină ușoară. Înainte de sărbători întâlnim diverse sfaturi, idei și oferte de cadouri pentru cei dragi. La întocmirea listei de cumprătături de Crăciun trebuie să luăm în considerare mai multe aspecte începând de la persoana căreia îi achizționăm cadoul până la bugetul și timpul pe care îl avem la dispoziție până în ajunul Crăciunului. Cu toate acestea nu trebuie să uităm faptul că, dăruirea este doar un gest simbolic, și în acest context trebuie să fim atenți ca, febra cumpărăturilor să nu ne îndepărteze de esența sărbătorilor, care constă de fapt în petrecerea unui timp calitativ alături de cei dragi.

Idei Morinda de cadouri de Crăciun pentru toată familia.

Sănătatea este cel mai mare dar al vieții, iar bucuria cea mai mare pentru noi este când oamenii dragi nouă sunt sănătoși. Morinda vine în ajutorul dumneavoastră prin intermediul produselor, experiențelor și tradițiilor sale. În cele ce urmează v-am pregătit câteva idei de cadouri de Crăciun, care pot contribui la menținerea sănătății și a prosperității celor dragi. 

idei morinda cadouri de craciun pentru mame

Pentru Mame... Mamele joacă un rol important în viața oricărei familii. Prin atenția, grija, iubirea și munca lor asigură armonia căminului în care trăim. Darul ales pentru ele ar trebui să reflecte această armonie. Răsfățați-vă mama cu ceva cu adevărat special: oferta Morinda pentru mame conține amestecul Embrace al uleiurilor esențiale Tahitian Noni și vaporizatorul de uleiuri esentiale cu lampă de culori vesele. Efectul aromoterapeutic al uleiurilor esențiale este cunoscut din antichitate, iar uleiurile esențiale Tahitian Noni prin adăugarea uleiului de semințe de noni sunt o descoperire nouă din lumea antică. Uleiurile esențiale folosite în tratamentele de aromoterapie calmează și îmbunătățesc starea fizică și mentală a organismului contribuind în acest fel la stabilirea echilibrului natural al acestuia. Surprindeți-vă mama cu parfumul tropical și efectul relaxant al amestecului Embrace, care o vor ajuta să se relaxeze în zilele stresante. Vaporizatorul de ulei TNEO™ împrăștie particule de apă și ulei esențial în aer, funcționează fără utilizarea căldurii, menținând astfel proprietățile uleiurilor esențiale, care în caz contrar își pierd proprietățile terapeutice schimbându-li-se componența chimică. Reîmprospătează și umidifică aerul camerei.

idei morinda cadouri de craciun pentru tatiPentru Tați... Tații sunt protectorii și susținătorii familiei, dau stabilitate, siguranță și credință celor dragi. Din acest motiv este important ca ei să fie în formă. Cadoul potrivit pentru ei este să se simtă puternici și plini de energie. Oferta Morinda pentru tați cuprinde Rapid Fuel și amestecul Fortify al uleiurilor esențiale Tahitian Noni. Rapid Fuel este o băutură ce conține carbohidrați și proteine, concepută pentru o absorbție rapidă și ușoară. Acest produs extraordinar care oferă proteine de înaltă calitate, carbohidrați, electroliți și vitamine B, iar de beneficiile sale se pot bucura deopotrivă - tineri și bătrâni, activi și mai puțin activi, profesioniști și amatori. Rapid Fuel vă oferă energia și proteinele de care aveți nevoie pentru a fi în formă. Alegeți amestecul Fortify care combate stresul zilnic și stimulează prosperitatea. Dăruiți-i tatălui dumneavoastră puterea Noni, pentru a se simții mai tânăr, mai activ și mai energic.

idei morinda cadouri de craciun pentru buniciPentru Bunici... Bunicii, de asemenea, au un rol important în menținerea unității familiei și în păstrarea tradițiilor și obiceiurilor. Prin intermediul lor, generația mai tânără poate avea contact cu vechile valorile, ei sunt cei care ne învață să respectăm istoria. Din acest considerent, oferta Morinda pentru bunici este compusă din băutura Tahitian Noni® Original™ și serul din frunze de noni. Tahitian Noni® Original™ este produsul reprezentativ al companiei Morinda cu o calitate dovedită de milioane de ori. Băutura de fructe, bazată pe valorosul fruct noni din Tahiti (Morinda citrifolia), este ideală pentru toți cei care doresc să se bucure de un stil de viață activ și sănătos pentru o perioadă mai lungă. Datorită beneficiilor multiple pe care le are asupra organismului, polinezienii din timpurile antice au folosit planta noni în medicina alternativă. Astăzi, datorită produsului Tahitian Noni® Original™ al companiei Morinda, dumneavoastră puteți să vă simțiți puternici şi plini de energie, indiferent de vârstă. Poporul tahitian a realizat faptul că, nu numai fructul ci și celelalte părți importante ale plantei au efect benefic asupra diverselor afecțiuni ale organismului. Serul de frunze noni hrănește, calmează pielea și menține aspectul sănătos al acestuia. Conține sucul și extractul obținut din frunzele de noni care oferă ameliorare instantanee pielii. Dăruiește acest produs esențial pentru orice familie, fiind ajutorul ideal împortiva luminii dăunătoare a soarelui, dar și împotriva vântului și a factorilor agresivi din mediul înconjurător.

Cel mai frumos cadou este sanatatea - Morinda.pdf