A.G.E. Therapy Daily Balsam

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 76.69 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Balsamul A.G.E Therapy Daily înviorează părul şi ajută la restabilirea hidratării. Este singurul balsam ce îmbină ingredientele exclusive Max cu carnosină pentru a ajuta la protejarea părului împotriva efectelor A.G.E. (produşilor finali de glicare avansată) pentru un păr sănătos cu aspect mai tânăr. Parfum natural de lămâie, rozmarin şi mentă. Destul de delicat pentru folosirea zilnică chiar şi în cazul părului tratat sau vopsit.

Datorită îngrijirii zilnice a părului, acesta va arăta mai tânăr și mai sănătos. Alintați-vă părul cu balsamul de păr A.G.E. THERAPY pentru uz zilnic, care vine în completarea șamponului A.G.E. THERAPY! Oferă părului vitalitatea și hidratarea de care aveți nevoie și are o formulă atât de delicată, încât este ideal pentru uzul zilnic.

Bucurați-vă de un păr mai tânăr și mai sănătos!

Mod de utilizare
După şamponare se aplică balsam pe păr, de la rădăcină până la vârf. Se lasă timp de 3 pâna la 5 minute, apoi se clăteşte.

Ingrediente:
Apă/Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Macadamia integrifolia (Macadamia) Ulei de Seminţe, Mangifera indica (Mango) Unt de Seminţe, Morinda citrifolia (Noni) Suc de fructe, Olea europaea (Olivă) Extract de Frunze, Beta Glucan, Carnosine, Thymus vulgaris (Cimbru) Ulei, Mentha viridis (Mentă creaţă) Ulei de Frunze, Citrus medica limonum (Lemon) Ulei de Coajă, Lavandula angustifolia (Lavandă) Ulei, Mentha piperita (Mentă) Ulei, Rosmarinus officinalis (Rozmarin) Ulei de Frunze, Mentha arvensis Ulei de Frunze, Abies sibirica Ulei, Citrus grandis (Grapefruit) Ulei de Coajă, Avena sativa (Ovăz) Kernel Extract, Vaccinium macrocarpon (Merişor) Extract de Fructe, Cornus officinalis (Cornea) Extract de Fructe, Vaccinium corymbosum (Coacăz) Extract de Fructe, Theobroma cacao (Cacao) Unt de Seminţe, Tocopherol, Quaternium, Glycerin, Cetrimonium Methosulfate, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Pantethine, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Phytantriol, Methylisothiazolinone, Cellulose, Sodium Acetate

Plusul nostru
• Este singurul balsam de păr care conține ingredientele exclusive Max
• Datorită delicateții sale este adecvat pentru părul tratat chimic sau vopsit.
• Are parfum natural de lămâie, rozmarin și mentă.

Disponibil în: Tub de 240 ml

Pentru mai multe detalii descarcă prospectul produsului A.G.E. Therapy Balsam.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului