Skin Therapy Gel

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
A.G.E. Therapy Gel:
Preț: 140.02 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Morinda Core Skin Therapy Gel a fost special conceput pentru a oferi pielii protecție împotriva efectelor cauzate de glicare și împotriva formării Produșilor Finali de Glicare Avansată (AGE), ajutând în același timp calmarea și temperarea pielii cu probleme. Acest gel calmant conține carnosină și extract din ovăz kernel care lucrează împreună cu ingredientele cele mai bune Morinda din: noni, coarne, afine, merișor, extact de măsline - oferind astfel protecție totală corpului dvs. contra glicării ca să arătați și să vă simțiți mai tineri mai mult timp. Recomandat pentru toate tipurile de piele și pentru toate

Acest gel cu textură ușoară ideal pentru față și corp este produsul de bază al gamei A.G.E. Therapy. Beneficiul dublu al Gelului A.G.E. Therapy constă în faptul că: formula de antiglicare vă protejează pielea de efectele produșilor finali de glicare (AGE-urilor) și ajută pielea deteriorată să se refacă, devenind în acest fel cheia unui aspect tânăr și plin de vitalitate!

Mod de utilizare
Aplicați zilnic pe întregul corp, focusând pe zonele cu probleme. Este ideală utilizarea după baie sau duș.

Ingrediente:
Apă (Aqua), aminometil propanol, fenoxietanol, glicerină, acrilați / C10-30) alchil acrilat reticulat, caprylyl, glicol, carnosină, ethylhexylglycerin, hexilenglicol, Avena sativa (ovăz Kernel) extract, Morinda citrifolia (Noni) serum de frunze, etoxidiglicol , Olea europaea (măsline)extract de frunze, beta-glucan, sorbat de potasiu, 1,2-Hexandiol, Cornus officinalis (coarne) extract de fructe, Vaccinium macrocarpon (merișor) extract de fructe, acid benzoic, benzoat de sodiu, Leuconostoc / ridiche rădăcină ferment filtrat, Morinda citrifolia (Noni) extract de frunze, Vaccinium corymbosum (afine) extract de fructe.

Pentru mai multe detalii descarcă prospectul produsului A.G.E. Therapy Gel.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului