A.G.E. Therapy Gel de Duș

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 70.69 Lei
plus livrare
Cantitate: 

A.G.E.-urile sunt rezultatele interacțiunii glucidelor cu proteinele. Acumularea AGE-urilor afectează structurile proteice. În această etapă, utilizarea produsului nostru ajută pielea chiar în timpul curățării.
Produsele A.G.E. Therapy pot fi folosite pe orice tip de piele. Are un parfum revigorant de citrice și se poate combina în mod ideal cu alte produse din gama A.G.E. Therapy. Răsfățați-vă cu sentimentul fantastic al unui duș și păstrați-vă aspectul tânăr și proaspăt pentru mai mult timp!
Cu șamponul și balsamul de păr A.G.E. Therapy, ritualul de îngrijire a frumuseții dumneavoastră va deveni special și perfect.

Gelul de duș A.G.E. Therapy curăță delicat pielea de impurități lăsând-o netedă și flexibilă. Beneficiul dublu al acestui produs constă în faptul că: formula de antiglicare vă protejează pielea de efectele produșilor finali de glicare (AGE-urilor) și deja în timpul dușului pielea devine netedă și moale. Acest produs este cheia unui aspect mai tânăr și pin de vitalitate!

  • Formula de antiglicare cu carnosină, protejează celulele împotriva efectelor A.G.E. (1)
  • Carnosina împiedică procesul a glicare (2)
  • Extractul de ovăz hrănește și calmează piela sensibiliă și iritată. (3)
  • Pielea își va redobâni elasticitatea și va fi mai catifelată la atingere.

(1) demonstrat pe celulele umane endoteliale și fibroblaste
(2) demonstrat prin teste efectuate in vitro pe diferite tipuri de proteine
(3) demonstrat de testul SLS (laurilsulfat de sodiu) pentru iritarea pielii umane și prin aplicare tradițională

Plusul nostru

  • Formula de antiglicare cu carnosină, protejează celulele împotriva efectelor A.G.E. (1)
  • Carnosina împiedică procesul a glicare (2)
  • Extractul de ovăz hrănește și calmează piela sensibiliă și iritată. (3)
  • Pielea își va redobândi elasticitatea și va fi mai catifelată la atingere.

Dacă doriți să vă păstrați pielea mai frumoasă și mai delicată un timp îndelungat este esențial ca structurile de proteine să fie intacte. A.G.E.-urile sunt rezultatele interacțiunii glucidelor cu proteinele. Acumularea AGE-urilor afectează structurile proteice. În această etapă, utilizarea produsului nostru ajută pielea chiar în timpul curățării. Produsele A.G.E. Therapy pot fi folosite pe orice tip de piele. Are un parfum revigorant de citrice și se poate combina în mod ideal cu alte produse din gama A.G.E. Therapy. Răsfățați-vă cu sentimentul fantastic al unui duș și păstrați-vă aspectul tânăr și proaspăt pentru mai mult timp! Cu șamponul și balsamul de păr A.G.E. Therapy, ritualul de îngrijire a frumuseții dumneavoastră va deveni special și perfect.

Disponibil în: Flacon de 300 ml


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului