Morinda Core Extra™ Quad

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 524.41 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Morinda Core Extra™ Quad

Core Extra este recomandarea noastră consumatorilor de noni fideli care trăiesc în echilibru cu natura și sunt în căutarea acelui mic extra și din punct de vedere al gustului. Acum disponibil și în ultra convenabila cutie de 4 litrii pe care o numim Quad, uşor de depozitat în frigider, Tahitian Noni™ Extra Quad oferă un avânt sănătăţii.

Vă plac măslinele, gastronomia mediteraneană și natura? Atunci sigur veți fi uimiți de băutura noastră Core Extra™, care datorită combinației neobișnuite de noni, afine și valorosul extract de frunze de măsline are un gust cu caracter mediteranean și ușor amar. Gustul este echilibrat, deși fructul noni este bogat în iridoide al căror gust este amar. Bineînțeles, Extra™ nu conține zahăr adăugat, coloranți sau conservați. Această băutură este o experiență unică.

Am dezvoltat Tahitian Noni™ Extra Quad pentru cei cu un nivel ridicat de activitate şi sunt în căutarea acelui surplus special extra - extractul din frunzele de măslin. Un surplus de putere pe bază de iridoide. Tahitian Noni™ Extra combină iridoidele din noni şi afine cu iridoidele extrase din frunzele de măslin pentru a oferi o cantitate substanţială de 60 mg de iridoide per 60 ml.

extra morinda noni Pentru persoanele cu un nivel de activitate crescut, sau un stil de viaţă stresant, acest surplus Extra™ este ceea de ce aveţi nevoie. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos activ sunt de asemenea vitale pentru o viață sănătoasă.

Puterea Iridoidelor
Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produse de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe. Ele sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Acestea sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi sunt marcheri de calitate ar fiecărui produs pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură. Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

Ingrediente Morinda Core Extra™:
Morinda citrifolia (noni) nectar de fructe din piure pur de noni din Polinezia Franceză 83,4%, Vitis vinifera (struguri albi) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc concentrat 3,5%, Vitis vinifera (struguri roșii) suc concentrat, arome naturale, Olea europaea (măslin) extract din frunze 0,3%, Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat. Pasteurizat.

Mod de consum:
Consumaţi zilnic câte 60 ml din Morinda Core Extra™ şi bucuraţivă din plin de calitatea Extra™.
Poate fi utilizat în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Morinda Core Extra™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs.

Plusul nostru:

  • Sursă de iridoide: noni, afine, frunze de măsline (60 mg de iridoide per 60 ml)
  • O experiență a gustului pentru individualități
  • Nu conţine zahăr sau îndulcitori

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ (60 ML)

Energie
32 kcal (126 kJ)
Grăsimi
0g
- din care saturate
0g
Carbohidrați
8g
- din care zaharuri
5g
Proteine
0g
Fibre
0g
Sare
0g

 

*% din Valoarea de referință a nutrientului (VRN). Conţine numai zahăr natural, fără zahăr sau îndulcitor adăugat. O sticlă conţine 12,5 porții.

fruct noni

FRUCTUL NONI

(Morinda citrifolia)
Noni este fructul arborelui Morinda Citrifolia care crește în zonele cu climat tropical mai ales pe insulele din Polinezia Franceză și îi plac solurile vulcanice bogate în minerale. Piureul noni stă la baza băuturii Tahitian Noni® Original™. Conține ingrediente valoroase, printre care se găsesc compuși secundari de plante cum ar fi iridoidele. Spre deosebire de flavonoide, acestea sunt stabile și rezistente la căldură.

struguri si afine

STRUGURI și AFINE

(Vitis vinifera) și (Vaccinium corymbosum)
Strugurii (Vitis vinifera) din regiunea meditera-neană și afinele americane (Vaccinium corymbo-sum) conțin de asemenea iridoide. Acestea sunt complementare ideale ale fructului noni în ceea ce privește componenții și aromele lor și alături de noni, sunt considerate de către Morinda cele mai bune ingrediente ale pământului.

struguri si afine

MĂSLINE

(Olea europaea) cu conținut de OLEUROPEIN
Toată lumea cunoaște fructele de măsline. Este mai puțin cunoscut faptul că frunza de măsline este asociată și cu proprietăți benefice asupra corpului. Există un nivel și mai mare de oleuropeină de substanță amară în frunze decât în fructe. Frunzele de măsline conțin oleuropeină într-un procent mult mai ridicat decât fructele. Acest ingredient special este adesea folosit în produsele de îngrijire a pielii. Extractul de frunze de măsline este un ingredient cu adevărat special al băuturilor.


Prospect Morinda Core Extra™.pdf

Cantitate/Quad: 4 Litrii

Comandă Morinda Core Extra™ Quad online sau la telefon 0748 844 845


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului