Morinda Core Max™

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Pachet:
Preț: 176.59 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Morinda Core Max™

Promoție Max - Iunie 2019

promotie noni max iunie 2019

La cumpărarea a două lăzi de Max (4x2 sticle) primiți cadou 2 sticle. Fără limită de cantitate.

Morinda Core Max™ este cea mai nouă şi mai inovativă Băutură Bioactivă lansată vreodată de Morinda Bioactives . Cu 4 ori mai multe iridoide faţă de băutura bioactivă Tahitian Noni® Original™, Core Max este formula cea mai puternică şi potentă ce furnizează 120 mg de iridoide per 60ml, din noni, de măsline, afine si coarne. Morinda Core Max vă ajută să fiţi în cea mai bună formă în fiecare zi!

max morinda noni Max continuă să fie cea mai puternică formulă din gama băuturilor noastre, care furnizează 120 mg de iridoide per 60 ml. O formulă ce conține Noni, Afine, Măsline și Coarne la care am adăugat Acerola Cherry pentru a consolida aroma și eficacitatea acestui produs premium. Acest tip de Acerola conține vitamina C în mod natural, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și prin urmare, promovează îmbătrânirea sănătoasă.

De asemenea vitamina C:

  • contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și joacă un rol vital în formarea colagenului necesar pielii, dinților și cartilajelor.
  • asigură randamentul energetic al metabolismului.
  • ajută la reducerea oboselii.

O dietă variată și echilibrată, un stil de viață activ sunt de asemenea vitale pentru a avea o viață sănătoasă.

Puterea Iridoidelor
Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produși de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe. Sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea oxidativă, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Iridoidele sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi reprezintă marcheri de calitate al fiecărui produs Morinda pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.

Ingrediente Morinda Core Max™:
Morinda citrifolia (Noni) nectar de fructe din piure pur de Noni și din suc concentrat din Polinezia Franceză (49%), Cornus mas (corn) piure (19.4%), Vitis vinifera (struguri) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc din concentrat (13%), Prunus cerasus (vișin) suc concentrat, Malpighia glabra (acerola) suc concentrat (0.4%), Olea europaea (măsline) extract de fructe (0.3%), Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat, arome naturale.

Mod de consum:
Consumaţi 60ml de Morinda Core Max™ în fiecare zi şi bucuraţi-vă de beneficiile sale. Poate fi utilizat în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Morinda Core Max™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs. Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

Plusul nostru:

  • Surse de iridoide: noni, afine, coarne,măsline (120 mg de iridoide per 60 ml)
  • Savoare uimitoare de fructe!
  • Conţine vitamină C, care contribuie la:
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • funcţionarea normală a sistemului nervos
  • nu conţine zahăr sau îndulcitori

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ (60 ML)

Energie
24kcal(102kJ)
Grăsimi
0g
- din care saturate
0g
Carbohidrați
11,7g
- din care zaharuri
9,4g
Proteine
0g
Fibre
0g
Sare
0g
Mangan
6 mg (7,5%*)

 

*% din Valoarea de referință a nutrientului (VRN). Conţine numai zahăr natural, fără zahăr sau îndulcitor adăugat. O sticlă conţine 12,5 porții.

fruct noni

FRUCTUL NONI

(Morinda citrifolia)
Noni este fructul arborelui Morinda Citrifolia care crește în zonele cu climat tropical mai ales pe insulele din Polinezia Franceză și îi plac solurile vulcanice bogate în minerale. Piureul noni stă la baza băuturii Tahitian Noni® Original™. Conține ingrediente valoroase, printre care se găsesc compuși secundari de plante cum ar fi iridoidele. Spre deosebire de flavonoide, acestea sunt stabile și rezistente la căldură.

struguri si afine

STRUGURI și AFINE

(Vitis vinifera) și (Vaccinium corymbosum)
Strugurii (Vitis vinifera) din regiunea meditera-neană și afinele americane (Vaccinium corymbo-sum) conțin de asemenea iridoide. Acestea sunt complementare ideale ale fructului noni în ceea ce privește componenții și aromele lor și alături de noni, sunt considerate de către Morinda cele mai bune ingrediente ale pământului.

cornus mas

CORN

(Cornus mas)

masline

MĂSLINE

(Olea europaea)

acerola

ACEROLA

(Malpighia glabra)

meriosoare

MERIȘOARE

(Vaccinium macrocarpon)

Prospect Morinda Core Max™.pdf

Cantitate/recipient din sticlă: 750ml

Comandă Morinda Core Max™ online sau la telefon 0748 844 845


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului