Morinda Core Pure™

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Pachet:
Preț: 126.59 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Morinda Core Pure™

Datorită efectelor sale benefice asupra organismului, utilizarea piureului obținut din fructul noni și a frunzelor acestei plante are o tradiție îndelungată în Polinezia. Descoperiți-l acum! Bucurați-vă de gustul pur și autentic de noni al produsului Morinda Core Pure™!

Morinda Core Pure™ are cea mai mare concentrație de noni din întreaga noastră gamă de băuturi. Combinația piureului de noni (70%) și a ceaiului din frunze de noni (30%) rezultă un produs 100% autentic Tahitian Noni cu un gust ușor amar. Are un conținut ridicat de compuși secundari de plante numite iridoide, nu conține zahăr, îndulcitori sau conservanți. Îl recomandăm tuturor oamenilor care au grijă de sănătatea lor și celor care doresc să încerce puterea pură a plantei noni.

Pure™ este versiunea cea mai concentrată din gama noastră de produse bioactive - este o esenţă pură. Nu conţine nici un alt fruct, dar puterea iridoidelor şi compușilor bioactivi noni din interior sunt la cel mai ridicat nivel. Furnizeză 72 mg de iridoide bioactive per 60 mL.

pure morinda noniPuterea Iridoidelor
Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produși de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe. Sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea oxidativă, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Iridoidele sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi reprezintă marcheri de calitate al fiecărui produs Morinda pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.

Oriunde mergeţi Esenţa Pură este plusul de care are nevoie sănătatea dumneavoastră.

Ingrediente Pure™:
Piure din fructe de Morinda citrifolia (noni) (100%) şi ceai concentrat din frunze de Morinda citrifolia (noni). Furnizează 72 mg de iridoide bioactive per 60 ml.

Mod de consum:
Consumaţi 60ml de Suc de Noni Pure™ în fiecare zi şi bucuraţi-vă de beneficiile sale.
Poate fi utilizat în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Pure™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs. Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

Plusul nostru:

  • Sursă de iridoide: Noni
  • 70% piure de noni, 30% ceai din frunze de noni (72 mg de iridoide per 60 ml)
  • Nu conţine zahăr sau îndulcitori
  • Conține fructoză într-o cantitate redusă
  • Gust ușor amar

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ (60 ML)

Energie
14 kcal (58 kJ)
Grăsimi
0g
- din care saturate
0g
Carbohidrați
2g
- din care zaharuri
1,4g
Proteine
0g
Fibre
3g
Sare
0,05g

 

* % din Valoarea de referință a nutrientului (VRN). Conţine numai zahăr natural, fără zahăr sau îndulcitor adăugat. O sticlă conţine 12,5 porții.

Recomandări de consum:
Consumați 30 ml de două ori pe zi, ca parte a unui regim alimentar echilibrat și variat, combinat cu un stil de viață sănătos. A se agita bine înainte de utilizare. După desfacere, a se păstra în frigider.

Prospect Tahitian Noni® Pure™.pdf

Cantitate/recipient din sticlă: 750ml

Comandă Morinda Core Pure™ online sau la telefon 0748 844 845


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului