Concentrat de fructe cu glucozamină

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 54.00 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Concentrat de fructe cu glucozamină

Glucozamina este vitală pentru construirea și consolidarea cartilajului și ajută organismul în susținerea articulațiilor menținând flexibilitatea acestora. Este singurul supliment alimentar pe bază de suc concentrat din fructe noni.

Concentratul de fructe cu glucozamină este singurul supliment alimentar pe bază de suc de fructe concentrat Tahitian Noni Original, îmbunătățit prin adăugarea de glucozamină.

Are un ambalaj mic și este ușor de utilizat în timpul călătoriilor – pentru un stil de viață activ – utilizați-l oriunde!

Glucozamina este un aminoacid ce se regăsește în corpul uman. Ea face parte din țesutul conjunctiv, cum ar fi ligamentele, tendoanele, cartilajul și lichidul sinovial (lichidul dintre articulații).

Cum se utilizează:

  • O porție: 4 ml
  • Conține 60 porții
  • A se consuma cu băuturile Tahitian Noni Original, Max sau altă băutură
  • A se agita bine sticla înainte de utilizare.
  • A se depozita în loc răcoros și uscat departe de lumina soarelui
  • A se păstra în frigider după deschidere

Ingrediente:
Apă, glucozamină HCL pulbere de crustacee (18%), suc de Morinda citrifolia din piure de noni (fruct din Polinezia Franceză) 13,7%, suc concentrat natural de Vitis vinifera (struguri roșii) în amestec cu Vitis vinifera (struguri albi) și suc concentrat natural de Vaccinium corymbosum (afine).


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului