Mască de față TeMana Noni Brightening

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 273.35 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Mască de față TeMana Noni Brightening

Această mască conţine cea mai mare doză de extract de seminţe de noni. Acesta este un ingredient natural, valoros pentru sănătate și frumuseţe, care nu are egal. Prin utilizarea săptămânală a acestui produs, veţi obţine o hidratare intensă a pielii. De asemenea, masca contribuie la menţinerea fermităţii pielii, iar prin reducerea petelor care apar odată cu înaintarea în vârstă, asigură un aspect luminos și mai clar acesteia. După înlăturarea măștii vă veţi simţi ca și cum aţi fi renăscut.

masca de fata te mana noni brightening 01

  • Pentru toate tipurile de ten
  • Aromă de trandafir
  • Fără parabeni sau coloranţi
  • Oferă hidratare de lungă durată
  • Pielea devine mai fermă, mai netedă și mai luminoasă
  • O folie facială conţine aceeași cantitate de noni ca cea existentă într-un flacon de Serum Noni Brightening

Mod de utilizare
Masca de faţă poate fi aplicată săptămânal. A se folosi după etapa de curăţare a tenului cu ajutortul demachiantului și tonicului TeMana Noni Brightening. Masca se aplică astfel încât toată suprafaţa pielii să fie acoperită și se lasă să acţioneze 10-15 minute, după care se îndepărtează ușor. Masca se folosește înaintea utilizării cremei pentru zona ochilor și a cremei de noapte TeMana Noni Brightening.

Ingrediente
Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Betaine, Morinda citrifolia (Noni) Fruit Juice, Morinda citrifolia (Noni) Seed Extract, Morinda citrifolia (Noni) Leaf Juice, Morinda citrifolia (Noni) Seed Oil, Polianthes tuberosa Polysaccharide, Yeast Extract, Xanthan Gum, Alpha-Arbutin, Tocopherol, PPG-6-Decyltetradeceth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului