Amestecul de uleiuri esenţiale Embrace

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 135.06 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Amestecul de uleiuri esenţiale Embrace

Beneficii
Amestecul Embrace promovează muşchii obosiți prin masaj, ajută la reducerea stresului și calmează simţurile. Conţine ingrediente tropicale, care au fost selectate special pentru efecte lor aromaterapeutice şi transdermale de a susţine o viaţă liniștită fără stres.

Aplicare topică

  • Masaj: aplicaţi 2-3 picături din amestec în loţiunea de corp şi apoi masaţi adânc în suprafeţele muşchilor dureroşi şi tensionaţi.
  • Baie caldă: aplicaţi 6-8 picături din amestec într-o cadă plină cu apă caldă. Aşteptaţi până când uleiul se dizolvă în apă, apoi faceţi baie 10-15 minute.

Tratament aromatic
Se recomandă folosirea prin difuzare atmosferică.

Ingrediente
Ulei de Cedrus atlantica (Lemn de cedru), ulei de frunze din Cymbopogon citratus (Iarbă de lămâie), ulei de Cymbopogon winterianus (Citronella), ulei de Lavandula angustifolia (Lavandă), ulei de Mentha piperita (Mentă), ulei de seminţe din Morinda citrifolia (Noni).

Cantitate: 15 mL

Indicații de siguranță
Uleiurile esenţiale Tahitian Noni pot fi folosite cu siguranţă pentru diferite scopuri de wellness. Cu toate acestea există anumite indicaţii de siguranţă, care trebuie respectate la utilizarea acestora.

Sarcina și copiii

  • În timpul sarcinii nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri sunt create special pentru adulţi şi nu se recomandă utilizarea lor de către copii sub vârsta de 12 ani.

Consumul intern

  • Uleiurile esențiale Tahitian Noni nu sunt concepute pentru consum intern. Nu înghițiți!

Tratarea rănilor

  • Nu aplicați pe răni deschise sau pe cicatrice!

Iritarea ochilor

  • Nu utilizați amestecurile în ochi sau în jurul ochilor. Odată ajunse în ochi pot cauza iritații serioase. După fiecare aplicare topică spălaţi-vă bine pe mâini.

Sensibilitatea pielii
Înainte de utilizarea regulată al uleiurilor esențiale se recomandă testarea la diferitele alergii pe o suprafaţă de piele mai puţin vizibilă (de exemplu pe genunchi). Dacă apar iritații sau înroșiri, pe timpul aplicării se recomandă amestecarea uleiurilor esențiale în loțiunea de corp sau în ulei hidratant. Dacă observați orice reacţie alergică, întrerupeți utilizarea produsului.

Instrucțiuni specifice
Pentru instrucțiuni specifice la diferitele moduri de utilizare urmăriți acest video.

RO: Gid de utilizare uleiuri esentiale tahitian noni RO 2017.pdf

EN: Informatii Embrace.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului