Amestecul de uleiuri esenţiale Peppermint - Mentă

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 135.07 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Amestecul de uleiuri esenţiale Peppermint - Mentă

Beneficii
Uleiul de mentă promovează claritatea mentală, creează un sentiment răcoritor și oferă linişte sufletească. Menta, asociată des cu parfumul său dulce şi răcoroasă rezultă din încrucișarea de mentă creață cu mentă de apă. Este folosit de mult timp, şi ingredientele sale active, mentholul şi menthonul sunt cunoscute de efectele lor calmante şi revigorante. Combinat cu ulei de seminţe Noni, uleiul de mentă penetrează în straturile mai adânci ale pielii, şi astfel hidratează mai profund pielea.

Menta este foarte proaspăt având un parfum uşor dulce, cu multe proprietăţi benefice. Utilizaţi-l pentru a vă îmbunătăți starea generală.

Aplicare topică
Aplicare punctuală: masați uşor pe tălpi, pe tâmăple și pe ceafă.
Amestecat în loțiune de corp: aplicați 2-3 picături într-o cantitate mică de loțiune de corp, apoi masaţi uşor zonele umerilor, gâtului, braţelor şi al picioarelor.

Tratament aromatic
Se recomandă folosirea prin difuzare atmosferică sau aplicat pe pernă.

Pentru instrucțiuni specifice la diferitele moduri de utilizare urmăriți acest video.

Ingrediente
Ulei de Mentha piperita (Mentă), ulei de seminţe din Morinda citrifolia (Noni).

Cantitate: 15 mL

Indicații de siguranță
Uleiurile esenţiale Tahitian Noni pot fi folosite cu siguranţă pentru diferite scopuri de wellness. Cu toate acestea există anumite indicaţii de siguranţă, care trebuie respectate la utilizarea acestora.

Sarcina și copiii

  • În timpul sarcinii nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri sunt create special pentru adulţi şi nu se recomandă utilizarea lor de către copii sub vârsta de 12 ani.

Consumul intern

  • Uleiurile esențiale Tahitian Noni nu sunt concepute pentru consum intern. Nu înghițiți!

Tratarea rănilor

  • Nu aplicați pe răni deschise sau pe cicatrice!

Iritarea ochilor

  • Nu utilizați amestecurile în ochi sau în jurul ochilor. Odată ajunse în ochi pot cauza iritații serioase. După fiecare aplicare topică spălaţi-vă bine pe mâini.

Sensibilitatea pielii
Înainte de utilizarea regulată al uleiurilor esențiale se recomandă testarea la diferitele alergii pe o suprafaţă de piele mai puţin vizibilă (de exemplu pe genunchi). Dacă apar iritații sau înroșiri, pe timpul aplicării se recomandă amestecarea uleiurilor esențiale în loțiunea de corp sau în ulei hidratant. Dacă observați orice reacţie alergică, întrerupeți utilizarea produsului.

Indicații specifice

RO: Gid de utilizare uleiuri esentiale tahitian noni RO 2017.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului