Amestecul de uleiuri esenţiale Recover

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 159.86 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Amestecul de uleiuri esenţiale Recover

Beneficii
Amestecul Recover promovează regenerarea după exerciţii fizice și oferă o senzaţie de linişte şi răcoare. Destinat în primul rând pentru aplicare topicală, amestecul Recover a fost formulat să promoveze o senzaţie liniştită şi răcoroasă cu efectele mângâietoare. Promovează regenerarea după exerciţiu. Are parfum mentolat, stimulant.

Amestecul Recover, dezvoltat special pentru aplicare topică, oferă o senzaţie răcoroasă şi relaxantă având un efect plăcut. Amestecat cu cremă sau cu gel se masează pe suprafaţa muşchilor şi articulaţiilor dureroase.

Aplicare topică
Amestecat în loțiune de corp se aplică pe suprafețele articulaţiilor şi al mușchilor. Poate fi folosit şi în baie caldă.

Ingrediente
Ulei de Mentha piperita (Mentă), ulei de Melaleuca leucadendron cajaput (Cajeput), ulei de frunze din Gaultheria procumbens (Gaultheria), ulei de coajă din Citrus aurantium angustifolia (Portocală dulce), ulei de Lavandula angustifolia (Lavandă), ulei de floare din Chamomilla recutita (Muşeţel german), ulei de seminţe din Morinda citrifolia (Noni).

Cantitate: 15 mL

Indicații de siguranță
Uleiurile esenţiale Tahitian Noni pot fi folosite cu siguranţă pentru diferite scopuri de wellness. Cu toate acestea există anumite indicaţii de siguranţă, care trebuie respectate la utilizarea acestora.

Sarcina și copiii

  • În timpul sarcinii nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri sunt create special pentru adulţi şi nu se recomandă utilizarea lor de către copii sub vârsta de 12 ani.

Consumul intern

  • Uleiurile esențiale Tahitian Noni nu sunt concepute pentru consum intern. Nu înghițiți!

Tratarea rănilor

  • Nu aplicați pe răni deschise sau pe cicatrice!

Iritarea ochilor

  • Nu utilizați amestecurile în ochi sau în jurul ochilor. Odată ajunse în ochi pot cauza iritații serioase. După fiecare aplicare topică spălaţi-vă bine pe mâini.

Sensibilitatea pielii
Înainte de utilizarea regulată al uleiurilor esențiale se recomandă testarea la diferitele alergii pe o suprafaţă de piele mai puţin vizibilă (de exemplu pe genunchi). Dacă apar iritații sau înroșiri, pe timpul aplicării se recomandă amestecarea uleiurilor esențiale în loțiunea de corp sau în ulei hidratant. Dacă observați orice reacţie alergică, întrerupeți utilizarea produsului.

Indicații specifice
Pentru instrucțiuni specifice privind diferitele moduri de utilizare urmăriți acest video.

RO: Gid de utilizare uleiuri esentiale tahitian noni RO 2017.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului