Amestecul de uleiuri esenţiale Trim

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 110.27 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Amestecul de uleiuri esenţiale Trim

Beneficii
Amestecul Trim promovează imaginea corporală pozitivă. Creat special să netezească pielea, amestecul Trim promovează imaginea corporală pozitivă. Acest amestec are parfum dulce, bogat, picant.

Acesta este un amestec minunat, care poate să vă ajută la realizarea formei zvelte dorită! Reduce pofta de mâncare, li amestecat cu cremă sau gel de corp poate fi utilizat chiar şi în zonele cu celulită.

Aplicare topică
Aplicare punctuală: masați uşor în suprafaţa abdominală înainte de mese.
Amestecat în loțiune de corp: aplicați 2-3 picături într-o cantitate mică de loțiune de corp, apoi masați uşor zonele problematice cu celulită.

Tratament aromatic
Se recomandă folosirea prin difuzare atmosferică sau prin inhalare prin batistă.

Ingrediente
Ulei de coajă din Citrus paradisi (Grapefruit), ulei de frunze Cinnamomum zeylanicum (Scorţişoară), ulei de coajă din Citrus limon (Lămâie), ulei de Mentha piperita (Mentă), ulei de seminţe din Carum petroselinum (Pătrunjel), ulei de seminţe din Morinda citrifolia (Noni)

Cantitate: 15 mL

Indicații de siguranță
Uleiurile esenţiale Tahitian Noni pot fi folosite cu siguranţă pentru diferite scopuri de wellness. Cu toate acestea există anumite indicaţii de siguranţă, care trebuie respectate la utilizarea acestora.

Sarcina și copiii

  • În timpul sarcinii nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri sunt create special pentru adulţi şi nu se recomandă utilizarea lor de către copii sub vârsta de 12 ani.

Consumul intern

  • Uleiurile esențiale Tahitian Noni nu sunt concepute pentru consum intern. Nu înghițiți!

Tratarea rănilor

  • Nu aplicați pe răni deschise sau pe cicatrice!

Iritarea ochilor

  • Nu utilizați amestecurile în ochi sau în jurul ochilor. Odată ajunse în ochi pot cauza iritații serioase. După fiecare aplicare topică spălaţi-vă bine pe mâini.

Sensibilitatea pielii
Înainte de utilizarea regulată al uleiurilor esențiale se recomandă testarea la diferitele alergii pe o suprafaţă de piele mai puţin vizibilă (de exemplu pe genunchi). Dacă apar iritații sau înroșiri, pe timpul aplicării se recomandă amestecarea uleiurilor esențiale în loțiunea de corp sau în ulei hidratant. Dacă observați orice reacţie alergică, întrerupeți utilizarea produsului.

Indicații specifice
Pentru instrucțiuni specifice la diferitele moduri de utilizare urmăriți acest video.

RO: Gid de utilizare uleiuri esentiale tahitian noni RO 2017.pdf


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului