Ulei din seminţe de Noni

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Preț: 95.40 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Ulei din seminţe de Noni

Beneficii
Uleiul concentrat din seminţe de fruct noni calmează şi hidratează pielea uscată. Conţine acid linoleic, care este un acid gras esenţial omega 6. Oferă protecţie pielii. Poate fi folosit prin adaugarea a câteva picaturi în apa caldă de baie sau prin masaj pe suprafaţa pielii uscate.

Uleiul extras din semințele fructului noni, calmează în mod natural și restabilește pielea uscată și ridată. În plus, proprietățile de absorbție transdermică al acestora  îmbunătățesc efectul benefic al loțiunilor și uleiurilor esențiale atunci când sunt combinate. Zeci de studii științifice au demonstrat capacitatea semințelor fructului noni de a ajuta corpul să absoarbă mai eficient aceste ingrediente atât de sănătoase pentru piele, ce se regăsec atât în ​​produsele noastre TeMana, cât și în produsele Tahitian Noni Essential Oil. Utilizând produsele pe bază de Noni, pielea ta va avea o umiditate mai profundă și o stralucire de învidiat.

Aplicare topică

  • Poate fi folosit prin adaugarea a câteva picaturi în apa caldă de baie sau prin masaj pe suprafaţa pielii uscate.

Indicații de siguranță
Uleiurile esenţiale Tahitian Noni pot fi folosite cu siguranţă pentru diferite scopuri de wellness. Cu toate acestea există anumite indicaţii de siguranţă, care trebuie respectate la utilizarea acestora.

Sarcina și copiii

  • În timpul sarcinii nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale. Aceste uleiuri sunt create special pentru adulţi şi nu se recomandă utilizarea lor de către copii sub vârsta de 12 ani.

Consumul intern

  • Uleiurile esențiale Tahitian Noni nu sunt concepute pentru consum intern. Nu înghițiți!

Tratarea rănilor

  • Nu aplicați pe răni deschise sau pe cicatrice!

Iritarea ochilor

  • Nu utilizați amestecurile în ochi sau în jurul ochilor. Odată ajunse în ochi pot cauza iritații serioase. După fiecare aplicare topică spălaţi-vă bine pe mâini.

Sensibilitatea pielii
Înainte de utilizarea regulată al uleiurilor esențiale se recomandă testarea la diferitele alergii pe o suprafaţă de piele mai puţin vizibilă (de exemplu pe genunchi). Dacă apar iritații sau înroșiri, pe timpul aplicării se recomandă amestecarea uleiurilor esențiale în loțiunea de corp sau în ulei hidratant. Dacă observați orice reacţie alergică, întrerupeți utilizarea produsului.

Informații specifice

RO: Gid de utilizare uleiuri esentiale tahitian noni RO 2017.pdf

Cantitate: 15 mL


Comentarii
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului