Tahitian Noni® Original™

Telefon comenzi
0748 844 845

Evaluare:
Pachet:
Preț: 444.41 Lei
plus livrare
Cantitate: 

Tahitian Noni® Original™

Tahitian Noni® Original™ are efect benefic asupra sistemului imunitar. Dispune de antioxidanţi puternici care ajută la protecţia corpului împotriva radicalilor liberi şi ne asigură energia de care avem nevoie.

Cercetările de început afirmă ca Tahitian Noni® Original™ are efect benefic asupra sistemului imunitar. Dispune de antioxidanţi puternici care ajută la protecţia corpului împotriva radicalilor liberi şi ne asigură energia de care avem nevoie. Tahitian Noni® Original™ conţine mangan natural care ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la menţinera sănătoasă a oaselor şi ajută metabolismul printr-un randament energetic normal.

suc noni originalPrin urmare promovează sănătatea şi bunăstarea generală. Pentru a furniza organismului cantitatea de substanţă ideală vă sugerăm să consumaţi zilnic 60 ml pentru a simţii diferenţa. Tradiţia străveche şi cercetările moderne depun mărturie despre puterea fructului noni, a produsului nostru Tahitian Noni® Original™, un produs revoluţionar din industria welnes.

Tahitian Noni® Original™ este imposibil de duplicat. Procesul nostru de fabricaţie – ce include technici de recoltare, calitate garantată începând din timpul recoltătrii, proceduri de extragere şi stabilizare, echipamentele şi tehnicile de îmbuteliere – sunt absolut exclusiv 100 % în proprietatea Morinda™.

Chiar și polinezienii din timpurile antice au folosit planta noni în medicina alternativă având beneficii multiple asupra corpului. Astăzi, datorită produsului Tahitian Noni® Original™ al companiei Morinda, dvs. puteţi să vă simţiţi puternici şi plini de energie, indiferent de vârstă. Tahitian Noni® Original™ vă va convinge şi prin gustul său special – fapt ce nu este garantat în cazul tuturor băuturilor existente pe bază de noni a căror gust amar se datorează compușilor secundari din plante (iridoidelor). Prin combinarea fructului noni cu concentrat de afine şi struguri, am creat această savoare specială de care se bucură întreaga familie. Nu conţine zaharuri adăugate, coloranţi sau conservanţi. Se recomandă consumul înainte de mese.

Tahitian Noni® Original™, cunoscut până acum sub numele de Tahitian Noni™ Juice, este singura băutură originală de noni de pe piaţa din Europa. După ce în 2003 TNI a fost prima companie care a obţinut autorizaţia Novel Food pentru băutura noastră Tahitian Noni™, aceasta a devenit etalonul cu care se vor măsura toate celălalte companii noi care încearcă să producă băuturi pe bază de noni de acest gen. Toate celelalte băuturi noi noni trebuie să demonstreze că produsul lor este de un standard comparabil cu produsul noastru, înainte de a li se permite comercializarea în cadrul UE. Tahitian Noni International, Inc. a cheltuit milioane de Euro şi a așteptat 3 ani pentru a fi prima companie care aduce noni la piaţa europeană ca ingredient alimentar. Cererea a fost făcută în aprilie 2000 şi printr-o evaluare riguroasă a siguranţei şi studii ştiinţifice, Comisia Europeană a aprobat în cele din urmă vânzarea sucului noni în Uniunea Europeană la 05 iunie 2003.

Novel Food Approval of the European Commission for noni juice (Tahitian Noni™ Juice) as of 5 June 2003 (PDF)

Mod de consum:
Consumaţi 60ml de Tahitian Noni® Original™ în fiecare zi şi bucuraţi-vă de beneficiile sale. Poate fi utilizat și în amestec cu băutura dvs. preferată, sau puteţi experimenta în mod natural bioactivitatea produsului Tahitian Noni® Original™ ţinând pe vârful limbii timp de 30 de secunde o mică cantitate din aceast produs.

Ingrediente Tahitian Noni® Original™:

  • Suc de Noni preparat din piure pur de fruct Noni din Polinezia Franceză 89%
  • Suc-concentrat natural de struguri 5,5% în amestec cu suc-concentrat natural de afine 5,5%.

Plusul nostru:

  • Surse de iridoide: Noni, afine (30mg de iridoide per 60ml)
  • conţine mangan natural care contribuie la:
  • protejarea celulelor contra daunelor oxidative
  • menţinera sănătății oaselor
  • randament energetic normal al metabolismului
  • formarea țesutului conjunctiv intact

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ (60 ML)

Energie
24kcal(102kJ)
Grăsimi
0g
- din care saturate
0g
Carbohidrați
10g
- din care zaharuri
7g
Proteine
0g
Fibre
0g
Sare
0g
Mangan
0,5 mg (15%*)

 

* % din Valoarea de referință a nutrientului (VRN)


fruct noni

FRUCTUL NONI

(Morinda citrifolia)
Noni este fructul arborelui Morinda Citrifolia care crește în zonele cu climat tropical mai ales pe insulele din Polinezia Franceză și îi plac solurile vulcanice bogate în minerale. Piureul noni stă la baza băuturii Tahitian Noni® Original™. Conține ingrediente valoroase, printre care se găsesc compuși secundari de plante cum ar fi iridoidele. Spre deosebire de flavonoide, acestea sunt stabile și rezistente la căldură.

struguri si afine

STRUGURI și AFINE

(Vitis vinifera) și (Vaccinium corymbosum)
Strugurii (Vitis vinifera) din regiunea meditera-neană și afinele americane (Vaccinium corymbo-sum) conțin de asemenea iridoide. Acestea sunt complementare ideale ale fructului noni în ceea ce privește componenții și aromele lor și alături de noni, sunt considerate de către Morinda cele mai bune ingrediente ale pământului.

Prospect Tahitian Noni® Original™

Cantitate/recipient din sticlă: 1000ml

Comandă Tahitian Noni® Original™ online sau la telefon   0748 844 845


Comentarii
Tudorina Muscalu, 30.04.2018
Consum Noni Original din 2009 și beneficiile asupra sănătăţii mele și familiei mele au fost mari. I-am dat și o denumire „medicul familiei”, cu toate că nu este un medicament. Fiind bogat în componenţi activi naturali, Tahitian Noni Juice este o băutură de calitate pentru o viaţă de calitate.
Anca - Beius, Bihor, 13.12.2017
În luna martie 2008 unchiul meu a fost diagnosticat cu cancer la baza limbii. Avea si un carcinom,de marimea unui cartof, situat în partea laterala a gâtului si a fost internat la o clinica din Cluj unde a si început tratamentul cu citostatice. Dupa prima cura de citostatice a fost trimis acasa urmând a se prezenta peste câteva zile pentru drenarea ganglionului respectiv. Am vorbit cu unchiul meu si a fost de acord sa inceapa cura cu suc Noni. La nici doua zile imi spunea ca simte ca ii face foarte bine, fiind foarte incantat si recapatandu-si speranta de vindecare, iar dupa numai patru zile ganglionul a început sa se dreneze, iar medical a spus ca nu mai este nevoie de operatie pentru drenare. Acum se mai vede doar un punct in locul unde era ganglionul. Cu ajutorul sucului de Noni unchiului meu i s-a redus considerabil dimensiunea tumoarei maligne. Dupa trei luni de tratament tumoarea practic i s-a topit nemaiavând nevoie de operatie. Doamne ajuta si nu va pierdeti niciodata speranta in dumnezeu.
Radita Moisescu, 15.08.2017
In 2010 am consumat 10 litri de Noni. Inainte de a consuma eram suspecta de diabet aveam glicemia 120 dimineata și 140 după amiaza. După ce am consumat noni în decurs de 4 luni am ajuns cu glicemia dimineata 98 iar după amiaza 112. trebuie sa menționez ca sunt obeză am 1 mertu 52 înălțime și 80 kg. Și la momentul de față am aceeași parametri 98 cu 112. Provin dintr-o familie cu gene de diabetici dar am scăpat.
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului